Parfum de toamna

Da, a venit toamna...si cum bine zicea Iulia, ar cam fi timpul ca si vacanta asta sa isi aiba rostul ei si sa ne "livreze" inapoi la programul pe care acum aproape 4 luni il cunoasteam ca si comun pentru fiecare zi. Wow...perioada lunga. Nici n-as sti cu ce sa incep...insa sigur stiu cateva lucruri si o sa le expun pe rand, aici, unde timpul parca trece altfel lasand in urma pagini si randuri umplute cu amintiri, pareri, creatii si stari de spirit ce se vor accentuate.


Nu stiu de ce, dar niciodata nu am fost un mare fan al toamnei...poate pentru ca de fiecare data, cand eram mai mic, mi se parea ca distruge veselia unei veri minunate, compusa din culori, vise si farmec al vacantei. Toamna devenea un gen de sinonim cu scoala, care venea mai mult sau mai putin asteptata de mine si aspiratiile mele cele inalte si pline de idei...ulterior, in cateva saptamani urma sa ma obisnuiesc cu ideea ca soarele cel mult iubit si natura nu mai erau la putere asa cum mi-ar fi placut mie, si totul se rezuma in principiu la programul "magic" al scolii.


Anul trecut, toamna a adus ceva diferit...era primul an in care m-am dus la scoala sa rememorez clipele frumoase si acea urma de demult a emotiei copilariei ce se petrecea in acea zi...a fost altfel...eram alaturi de colegii si prietenii din liceu, si parca nu se mai legau la fel lucrurile...urma sa plecam si sa nu ne mai intoarcem zilnic in acea locatie care ne gazduise atatia ani...imi aduc aminte ca situatia devenise un pic ciudata, in conditiile in care noi, purtand acel sentiment de nou, ne pregateam sa ne luam zborul, fiecare spre facultatea lui...


Acum, n-as putea sa spun ca situatia seamana...a ramas decat acelasi peisaj in care am impresia ca soarele se pregateste de hibernat, in care decorul se va decolora incetul cu incetul si o mare schimbare, zic eu, fata de anii trecuti...nerabdarea de a intra din nou in acel program parca plin de evenimente in care entuziasmul, pasiunea, oboseala si traficul sunt partenerii tai de lucru...si sa nu uitam bineinteles de toti prietenii si colegii pe care nu i-am vazut de ceva vreme, si pe care o sa fim toti atat de fericiti ca ii vom vedea...o zi, doua, hai poate o saptamana...


Ce sa mai...vara s-a terminat, ca si vacanta, insa pana saptamana viitoare, avem tot timpul din lume sa rememoram lucrurile frumoase realizate si sa le lasam pe vara viitoare pe restul ! 


24 Responses
  1. O reîntâlnire cu Phil Collins, una de toată frumuseţea. Şi rânduri frumoase la început de şcoală şi de toamnă. De fapt, s-ar spune că a venit de mai multă vreme, Rappa, numai că e aşa de cald prin Bucureşti (sau mi se pare mie?) cî îţi vine să crezi că este vară. Am fost pe la munte, la final de săptămână, şi acolo era surptinzător de cald. Dar a fost OK, tocmai din cauza aceea. Gânduri bune şi numai bine în toate! Multe zâmbete!


  2. Eu o sa fac traseul invers Cristian. O sa (re)vin de la munte, de acasa in Bucuresti ! Speram sa fie frumos in continuare ! Toate cele bune si multumesc de vizita !


  3. Monica Says:

    eu ador toamna!:)
    MULTUMESC PT PIESA!


  4. RobertN Says:

    Bine ai revenit din ''weekend'':).
    Niciodata nu mi-a placut Bucurestiul, ma bucur ca m-am mutat la munte. Mult succes in toate lucrurile!



  5. Multumesc la fel Robert !


  6. Tudor Enea Says:

    Salutari. Sa-ti fie toamna linistita si sa fii plin de voie buna. in rest, doar zambet:)


  7. Multumesc la fel Tu26dor ! Toate cele bune !


  8. Cristi Says:

    E frumoasa si toamna in felul ei. Foarte inspirata alegere cu Phil Collins. Sunt fan Genesis si implicit Phil Collins. :)


  9. Si eu la fel Cristi. Stiu ca fiecare perioada e frumoasa in felul ei. Multumesc de vizita si o seara frumoasa !


  10. Lillee Says:

    Nici eu nu sunt o fana a acestui anotimp cu toate ca aduce multe schimbari iar eu sunt adepta schimbarilor.


  11. Interesant punct de vedere Lillee ! Multumesc de vizita si o seara frumoasa !


  12. emahategan Says:

    Iubesc culorile acestui anotimp si parfumul gutuielor.Sa fi fericit.Iti doresc acest lucru mai ales ca esti nascut in aceeasi zi cu fiul meu.


  13. julie Says:

    in ceea ce priveste toamna, iti impartasesc sentimentele..
    nu ma atrage deloc. din niciun punct de vedere.

    cat despre inceputuri, la mine e ultimul inceput in liceu, si ma cam tem.

    dar tie iti urez succes in al doilea inceput!

    :* numai bine!


  14. andrei Says:

    frumos zis! Succes in noul an universitar Andrei. Multumesc de vizita.


  15. Max Peter Says:

    Şi eu cam am aceleaşi regrete. Anotimpul meu preferat este vara, nu pentru concediu sau vacanţă sau călătorii (că n-am mai avut aşa ceva de ani buni), ci pentru faptul că urăsc să umblu gros îmbrăcat, să-mi fie frig, să-mi curgă nasul... şi alte alea din aceeaşi categorie.


  16. Iulia Says:

    Bine ai revenit pe blog, Andrei! Si sa ai un an plin de succese!


  17. Multumesc La fel Emahategan ! Toate cele bune si te mai astept pe aici !


  18. Nu ai de ce sa te temi, o sa fie frumos si o sa iti aduci aminte cu placere de el. Mult succes Julie ! >:D<


  19. Placerea e si de partea mea Andrei. Toate cele bune !


  20. Asa e Max Peter. Deja acum, am uneori senzatia ca inghet...ce sa ii faci...fiecare cu anotimpurile lui preferate. O zi buna !


  21. Multumesc Iulia. Doamne Ajuta !


  22. minoki Says:

    Parerea mea despre toamna o stii de pe blogul meu asa ca nu e nevoi e sa ma mai exprim si aici . Mi-a placut mult melodia cu Phil Collins. Weekend frumos!


  23. Ma bucur Minoki. La fel si tie !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !