First opinions

Plecasem in postul precedent de la ideea facultate, asa ca o sa detaliez putin primele mele impresii despre acest subiect...


Pentru inceput, pot spune ca anul acesta, facultatea mea(la care sunt student ca nu mi-am achizitionat una:)) ) a implinit frumoasa varsta de 20 de ani, drept pentru care(banuiesc ca nu a fost chiar asa coincidenta), sediul principal al acesteia(FABIZ) s-a mutat din cladirea de la Mihail Moxa, in cea de pe Calea Grivitei(momentan nu am facut poze, dar voi face un update...frumoase locatiile nu am ce zice). Vineri am putut asista la "primele simptome" ale facultatii, pentru ca erau toate grupele si orarele afisate, mai putin desfasuratorul grupelor FABIZ, engleza, anul I...din acest motiv, am fost nevoit sa fac cateva ture pe la facultate(i-am iertat pe baieti pentru fursecurile aduse pentru inaugurare:)) (erau impartite la intrare tuturor studentilor) pentru a imi repera grupa(cu numarul 115) si orarul(la prima vedere lejer)... Acesta consta in cateva cursuri luni si marti, o miercuri plina de actiune(de la 7:30...durere...pana la 16:20), joia libera, iar vineri este reperat un curs pana la weekendul mult asteptat.


Ieri a fost cum s-ar spune prima zi de cursuri, in care am inceput cum nu se poate mai bine, cu un seminar si cu un curs de matematica(asa de incalzire:))...pentru ca problema cu "climatizarea" va incepe de saptamana viitoare cand vom fi supusi la un test cu credite din toata matematica facuta in liceu...ca sa ne fie mai ajutatoare treaba, ni s-a dat un curs recapitulativ de 78 pagini, ceea ce pot sa spun ca face lucrurile mult mai interesante decat ma asteptam in acest debut de an universitar), dupa care grupa 115 a iesit sa faca cunostinta  mai bine(sau ma rog, cine a mai ramas, ca s-a mai imprastiat lumea)...pot sa spun ca a fost bine din punctul acesta de vedere, aparent nu avem probleme asa mari in a ne acomoda unii cu altii, ceea ce consider a fi un lucru benefic.


Astazi a fost un pic mai stufos orarul, constand in 2 seminarii(contabilitate si microeconomie...amandoua foarte tari dupa parerea mea) si 2 cursuri(BEI si Dreptul Afacerilor...simpatice de asemenea)...pana una alta, aplicam Legea lui Ohm generalizata de 12 Tza:))("om trai si om vedea")...hmmm...ce frumos era in clasa a 12a...miss you guys !


Tehnic vorbind, e doar inceputul...asa ca imi urez mult succes si va mai impartasesc impresii pe parcurs !

13 Responses
  1. Anna Says:

    Mult spor, bucurii si intelepciune in aceasta noua etapa!

    Anna - amintindu-si de o studentie care nu a avut nicio legatura cu povestile visate...


  2. Multumesc mult de urari Anna:)...un sfarsit de saptamana cat mai reusit iti doresc si multumesc de vizita:)


  3. Unknown Says:

    Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.


  4. Haha :) suntem colegi.. oarecum.. eu sunt la Administratie Publica.. :) mult succes iti doresc :*


  5. Cristina Says:

    Mult succes in primul tau an universitar!


  6. Stii ce e si mai tare Zmeurica ?:))...a doua mea optiune a folst Administratie Publica:))...mult succes iti doresc si eu si poate ne intalnim intr-o zi:)...o seara frumoasa:)


  7. Multumesc mult Cristina:)...mult succes iti doresc si eu in anul terminal care sa fie exact asa cum ti-l doresti:)


  8. Monica Says:

    mult spor, chef, o sa vezi ca la incpeut esti curios, apoi te duci din responsabilitate si apoi vei stii profesorii si te vei duce la ce iti palce si la ce e nevoie:))


  9. Multumesc mult de sfaturi Monica:)...sper sa imi placa din ce in ce mai tare si sa vreau sa imi largesc orizonturile din ce in ce mai tare:)


  10. pai poate ne vedem la bal :) ca sigur tre sa vii ;)) presupun ca face tot ase'u in aceeasi zi, doar nu face fiecare specializare in alta zi ;))


  11. Ok:)...suna bine:)...who knows, poate ne intalnim intamplator prin facultate;))...multam de vizita:)...o seara frumoasa:)


  12. crystalball Says:

    nimic nou. la fel ca restul lumii. nici nu a inceput bine facultatea ca regretati liceul.
    bafta in noul an universitar.


  13. Multumesc la fel Crystalball:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !