Sa aberam pe o tema data(partea a doua) - Here's the choice...

Da...se pare ca e vremea de un nou post de aberatii la bucata(cum imi place mi sa numesc acest "fenomen"), pe tema propusa de Canguru', si anume "Elena Udrea - pro sau contra"...o tema foarte interesanta si buna de aberat zic eu...asa ca...sa-i dam drumul...

Pentru inceput, putem spune despre doamna minsitru(se stie ca turismul la noi in tara nu este "exploatat" pe cat ar trebui...la ce tara frumoasa avem, ar trebui ca banii veniti din acest sector, sa ne mai creasca vistieria ca tara, si asa cam prafuita de cand cu crizatii acestia mondiali) ca este o persoana destul de controversata(ca sa nu zic foarte) din politica romaneasca...nu voi face pe deontologul acum, incercand sa bat vreun apropo la cat de multe studii are sau nu doamna Udrea, ci doar imi voi da cu parerea despre unele aspecte vazute de mine, de-a lungul unor activitati defasurate de dumneaei prin ultima perioada.

Cred ca pot spune, fara prea mari dificultati, ca Elena Udrea este unul din cei mai buni strategi pe care i-am vazut de-a lungul timpului...desigur aceasta afirmatie a mea, lasa loc de multe pareri si comentarii...voi adauga aici, ca planificarea foarte exacta si profunda a actiunilor dumneaei, a adus-o in pozitia in care se gaseste in momentul actual...desigur, cand vine vorba de strategie privind planuri externe, se pare ca suntem mai nou, si in criza de idei...sau poate, chiar avem atat interes, incat ramane la latitudinea noastra daca sa realizam sau nu ceva in acest sens(cum era chestia cu "Romania - Land of choice "?...parca suna cam sugestiv, nu vi se pare ?)...analizand un pic mai profund afirmatia indrazneata facuta de mine putin mai sus, pot spune urmatoarele...doamna Udrea este considerata o femeie frumoasa(nu ma puneti sa imi dau cu parerea...nu am o opinie intr-un fel sau altul), si ca orice reprezentanta a genului feminin care isi pune in minte lucrul acesta, mai si reuseste sa il transforme intr-un avantaj(deci da bine la public, indiferent ce s-ar intampla...ne putem gandi aici ca a reprezentat un mare atu probabil si in momentele - cheie ale vietii dumneaei, cum ar fi sa zicem casatoria, dupa care s-a relaxat si bucurat de privelistea din tara cocosului de munte), are multa influenta datorita intrarii in politica si celorlalte avantaje, date de pozitia sociala...alianta cu domnul Basescu pentru solutionarea a multe din problemele patriei, nu a facut decat sa ii creasca din nou "popularitatea"(aici e cu dus-intors, pentru ca presa isi face ca de obicei treaba)...stie sa fie si femeie de casa atunci cand datoria o cere(va mai aduceti aminte de episodul cu mopul ?...se intampla cu putina vreme inaintea alegerilor...atunci doamna Udrea reusea din nou sa modifice capitolul popularitate prin faptele sale, astfel ca Batman avea toate motivele sa o promoveze)...si poate cel mai important lucru din calitatile de strateg vazute de mine...pare sa isi acopere mereu urmele, pentru ca mopul, dupa cum stiti, are efect foarte bun asupra podelelor...

Cat despre turismul din Romania si cat de mult va mai rezista doamna Udrea pe scena politica(am auzit in aceasta dimineata, pana sa plec spre scoala, cum ca ar fi cercetata pentru niste infractiuni, iar reactia dumneaei a fost ca nu are de ce sa isi dea demisia pe baza unor speculatii sau ceva de gen..nu am fost foarte atent), imi amintesc de o vorba care era cat pe aici sa se concretizeze, a lui Mircea Badea de prin urma cu un an...atunci el o pronostica pe actuala doamna ministru, ca prim-ministru....nu a fost foarte departe de adevar...la fel cum nici turismul pare sa nu se fi imbunatatit coniderabil de atunci...

O seara buna !


Acest articol este scris in cadrul jocului "Sa aberam pe o tema data". In afara de mine, in cursul zilei de azi vor abera pe aceasta tema si ceilalti participanti si anume Canguru,Cell61, Compadvice, Daurel, Florin, Gamalia, Geocer, Giulia Szavo, Iulia, Julie, Leo, Little Red, Nakudo, Orianda, Simion Cristian
Categories : | edit post
29 Responses
  1. giulia Says:

    în ceea ce priveste strategia ei, înclin sa-ti dau dreptate.

    si e adevarat ca stie sa se puna în valoare. si apoi nu cred ca exista vreun politician onest.


  2. Foarte corect...asa zic si eu...mai greu sa gasesti in ziua de azi pe cineva caruia chiar sa ii pese de tara asta si de locuitorii ei...asta e...cam trista treaba:D


  3. Daurel Says:

    REF> CONCURS: Nu particip, din motive tehnice. Imi cer scuze. Va rog anulati link-urile spre DAUREL. MULTUMESC!


  4. Nu-i problema Daurel...sper sa se rezolve cu bine problemele tale:)...toate cele bune:)


  5. nakudo Says:

    se pare ca foloseste toate atuurile cu care au dotat-o ursitoarele



  6. EmaPirciu Says:

    Ai dreptate cu strategia. N-ai dreptate cu frumusetea Romaniei. Sunt tari si mai frumoase, si mai curate si tocmai lipsa conditiilor decente pentru turisti ne face tara urata.


  7. Zadkielix Says:

    Un articol interesant si pertinent!
    As..abera si eu pe acest subiect, spunand ca distinsa doamna Udrea poseda o capacitate senzationala, as zice chiar strategica de a infatisa anumite lucruri intr-o lumina cat se poate de favorbila persoanei sale.
    Numai daca ne gandim la actiunile sale de...resuscitare a Ministerului, pana la promovarea a ceea ce se numeste turism, e o c.."cale atat de lunga/ ca multi ani lumina o sa-i ajunga!"
    Bineinteles nu doresc sa polemizez sau sa duc discutia in derizoriu!
    Apreciez acest material, foarte bine structurat ce l-ai expus cu generozitate!
    P.S
    Ce campanie promovezi, daca nu te superi? Ce premii se acorda?
    E doar o simpla intrebare!
    Toate cele bune si sa auzim numai si numai de bine!


  8. cell61 Says:

    Femeia Udrea e faină, dar o strică faptul că e în politică, unde-s toţi o apă şi-un pământ.


  9. asta da aberatie! bravo!


  10. Geocer Says:

    Rappa_ru-le, o femeie este de casa la ea acasa, nu la televizor. Dar bineinteles ca asta facea parte din strategia ei de a-si crea o imagine.


  11. compadvice Says:

    Strategii are,dar nu vad aplicarea acestor strategii.Cred ca ai place mai mult sa croseteze:))


  12. julie Says:

    da, e frumusica...:D succes la aberat amigoo.>:D<


  13. Cam asa ceva cred si eu Nakudo;))


  14. Sunt convins ca exista si tari mult mai frumoase Gamalia...dar totusi, nu ar fi bine daca ar fi exploatat la maxim potentialul turistic, daca tot e sa dispunem de o astfel de "bogatie" ?


  15. Multumesc Zadkielix:)...mi se pare de asemenea foarte buna parerea ta:)...pai practic nu e o campanie...e o idee a lui Geocer, pe care eu am considerat-o foarte buna(a mai avut o astfel de idee cu un concurs de criptograme) pe care o facem din placerea de a "abera" sau bloggeri:)...eu zic ca simplul fapt ca interactionam mult mai multi bloggeri decat in mod normal, este un mare premiu:)...toate cele bune si tie Zadkielix:)


  16. Si asta e adevarat cell61


  17. Multumesc mult Simion Cristian...apreciez mult:)


  18. Pai asta am vrut sa subliniez prin ideea aceea, Geocer..."descurcareata" doamna ministru...


  19. Pai dupa cum spuneam, si eu vad mai mult cand vine vorba de persoana proprie o strategie foarte bine gandita...cat despre crosetat, ar fi foarte caterinca sa apara pe TV facand asa ceva:))...orice e posibil totusi...multumesc de parere Compadvice:)


  20. Multumesc la fel Julie:)


  21. giulia Says:

    multumesc de vizita lunga...

    saptamâna trecuta am fost aproape zi de zi în ¨Pueblo¨( sat?) cum s-ar zice aici, adica cobori în oras as zice eu acasa, în Baia Mare, pt ca locuiesc la cca. 3km de centru.

    nu-i asa ca e f.f. frumoasa marea?

    salutari si numai NOROC cu carul în viata. si ÎNVATA mult, de toate, desi am remarcat ca esti un baiat super destept, si cred ca stii si tu ca vei avea cu atât mai multe sanse în viata, cu cât vei avea o educatie mai complexa.


  22. Mi-a facut placere:)...am avut ce sa citesc, si sunt convins ca ideile tale si gandurile tale imi vor placea in continuare:).
    Marea pentru mine este ceva sublim, care nu poate fi explicat, doar simtit(si sunt convins ca stii despre ce vorbesc)...multumesc foarte mult de urari si aprecieri:)...toate cele bune:)


  23. Geocer Says:

    Rappa_ru-le ai grija ca tema pentru maine e propusa de cell61, nu de compadvice. Asta pentru ca am vazut ca ai lasat un comentariu la tema in mod gresit propusa de compadvice.


  24. Iulia Says:

    Ai dreptate cu strategia ei, ramane insa sa vedem daca ii iese pana la capat :)


  25. Multumesc mult Geocer:D...cred ca e de la oboseala;))...no problem...ne revenim repede cu un somn bun si o muzica la fel de buna:)


  26. Si asta e corect Iulia...eu unul, nu prea cred ca i se pot intampla prea multe cu "justitia " de la noi...in fine, vedem...o seara buna:)


  27. little RED Says:

    tema...tema cu pestele ca iei 4. O fi sambata dar tema e tema :))


  28. Acum ma iau de ea, little Red...multumesc ca esti asa grijulie:)...am vrut sa o realizez de aseara, dar nu m-au mai tinut bateriile;))


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !