Fara halfe(partea a treia)

Obisnuiam sa spun si sa cred (si inca o fac) ca nu imi plac jumatatile de masura. De ce ? Multe raspunsuri si multe problematici. La cateva din acestea am raspuns in posturile anterioare referitoare la aceeasi tema (aici si aici). La multe din ele, imi dau seama ca poti raspunde doar pe parcurs. Si cum drumul pe care mergem fiecare dintre noi nu este nici macar pe sfert liniar, farmecul vietii si al unor povesti pot interveni in orice moment.


Am adus din nou problema cu jumatatile de masura, gandindu-ma la cateva din prioritati. Asta ca tot vine vorba ca unii oameni reusesc sa isi tina prioritatile constante, iar altii reusesc sa creeze un mediu dinamic, tinand aproape perspective multiple, din care sa adapteze exact ceea ce simt ca este nevoie la momentul oportun. Tind sa cred ca aproape mereu am facut parte din cea de-a doua parte, stiind ca pot fi polivalent, ca am cu mine ceea ce este necesar pentru a valorifica pasiunea si ambitia in ceva ce sa ma impinga si mai in fata, spre ceva productiv, care sa imi aduca satisfactia mult dorita.

Si poate cea mai putin draguta jumatate de masura pe care trebuie sa o adopti este atunci cand timpul nu se impaca cu ceea ce ai vrea tu sa faci...cand profesionalul si personalul fac un concurs pe care tu nu poti sa il castigi...dar poate ca e totusi un lucru bun, nu ai cum sa te plictisesti sigur si varietatea in proportie destul de mare face mult mai bine decat obisnuinta cu un mediu static.

Asta asa ca tot am facut 4 ani de cand scriu aici (mai mult sau mai putin constant) acum vreo 10 zile si nu i-am acordat importanta cuvenita. Dar atunci cand iti pasa asa de mult, banuiesc ca e mai bine decat deloc, nu ?



7 Responses
  1. Cristi Says:

    Te felicit pentru cei 4 ani de blogging! :)
    Facand un joc de cuvinte pot spune ca numai personalul (cei de la resursele umane de la o companie saun institutie) hotaraste in majoritatea cazurilor. Profesionalul (competenta profesionala si pregatirea) nu e luat in calcul din pacate. Natura umana e la fel peste tot in lume. Relatiile si pozitia sociala conteaza cel mai mult pe mapamond, nu numai la noi in tara, cum gresit cred unii.


  2. Cristi Says:

    Am pus un N in plus, cred ca nu-i bai. :)


  3. Dragut jocul de cuvinte Cristi, apreciez :). Multumesc si la buna recitire !


  4. pandhora Says:

    4 ani...frumos si la cati ani vrei tu inainte! :)
    cat despre jumatati de masura...eee,nu ne plac dar le folosim :)


  5. Multumesc, sa fie :). Dap, cam asa este...vedem noi cum rezolvam. Multumesc de vizita Pandhora :)


  6. Mulţi ani înainte, Andreiule, uite cum trece timpul pentru bloguri şi peste noi. "Boală" serioasă, nu glumă. Dar, orice s-ar spune, timpul trece frumos. Iar această interacţiune este benefică. Te-am citit şi te citesc cu plăcere. Constant. Mă bucur că ai revenit, la un moment dat chiar mă întrebasem ce e cu tine şi aşteptam semne. Un an excelent îţi doresc, din toate punctele de vedere...


  7. Asa este Cristian. Iti multumesc frumos si pot spune ca si eu fac acelasi lucru. Toate cele buen ca intotdeauna si la buna recitire :)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !