Dupa 2 saptamani

Da ! Intr-adevar, dupa cum o poate sugera si titlul, au trecut 2 saptamani din noul an universitar, unul ce se anunta foarte important atat pentru mine, din prisma finalitatii ciclului licenta, cat si din prisma universitatii, Academia de Studii Economice din Bucuresti intrand in cel de-al 100-lea an al existentei sale, lucru ce ma face sa fiu mandru din multiple perspective. Dar vom vorbi despre aceste lucruri putin mai tarziu, mai ales ca avem pregatite pentru studenti multe proiecte si activitati interesante pentru anul ce tocmai a inceput.

Ce mai fac ? Cum mai merge treaba ? Cu ce ma mai ocup ? Pai, cu multe...Aceste prime 2 saptamani au fost cu siguranta unele foarte aglomerate, mai ales ca acum pe langa activitatile curente, facultatea isi reocupa si ea prioritatea in ceea ce priveste timpul petrecut. Intre cursuri, ceva comisii, sedinte lungi si obositoare, incerc ca intotdeauna sa imi fac timp liber pentru familie, prieteni si cei apropiati, sa pot sa vad un film (am vazut in ultima vreme Ted, MIB 3, Madagascar 3, Ice Age 4 si m-am (re)apucat de trilogia Rush Hour), si de asemenea am dat de ceva ce cautam de mult (o mai veche pasiune de-a mea)...un simulator de F1.

In rest, mai sunt multe lucruri de povestit, si pe care sper sa le impartasesc cu voi in viitorul apropiat. Toate cele bune !



6 Responses
  1. Toate gandurile mele bune, Andrei! Salutari din Vrancea!


  2. Multumesc la fel doamna Elena ! Toate cele bune !


  3. RobertN Says:

    Pai daca ai gasit simulatorul, nu cred ca o sa mai ai timp de blog:)
    Mult spor la invatatura!


  4. Bine ai revenit, Andrei! Toate gândurile bune şi o duminică frumoasă!


  5. Ce pot sa spun Robert, intotdeauna mi-a placut sa fiu multitasking. De obicei daca nu reusesc sa ma descurc cu mai multe lucruri in acelasi timp, renunt la unul. La blog nu cred ca o sa renunt prea curand. Salutari si o duminica frumoasa !


  6. Multumesc la fel Cristian ! La buna recitire !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !