You've got mail !

Cu acest simplu, dar plin de insemnatate titlu, incepea filmul pe care l-am vizionat in seara aceasta, poate unul din cele mai bune filme pe care le-am urmarit. Desigur, peisajul din New York-ul anilor '98, alaturi de noile tehnologii care inca dadeau farmec multor lucruri, precum si actorii principali, Tom Hanks si Meg Ryan, nu puteau anunta decat ceva cel putin interesant.

Si cum totul este mult mai frumos si mai plin de viata atunci cand faci lucruri cu pasiune, va las aici acest trailer, si recomandarea mea de a-l vedea in caz ca va place, pentru ca pe mine unul, cu siguranta m-a facut sa imi amintesc de cateva din acele "ceva"-uri care conteaza !



5 Responses
  1. petshop Says:

    Destul de bun filmul la vremea lui. Oricum e genul pe care il poti revedea oricand.


  2. Ella Says:

    Am ajuns la interesantul tåu blog,asa råsfoind pe`ici si pe `colo si nu am reusit så trec mai departe fårå så las un comentariu.Eu am fost mereu fan al actritzei de comedie romanticå Meg Ryan si culmea ironiei tocmai am revåzut,in weekend-ul åsta, toate filmele ei. Acesta si French kiss sunt fav. mele.


  3. Asa este Petshop. Intr-adevar, filmele cu Tom Hanks sunt in majoritatea lor, demne de revazut.


  4. Bine ai venit Ella ! Ma bucur ca ti-a placut ceea ce ai rasfoit pe aici. Meg Ryan este o actrita superba din toate punctele de vedere. Te mai astept pe aici. Toate cele bune !


  5. C.L.M. Says:

    AM vazut filmul:D e superb <3


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !