Sa zambim !

Timpurile in care traim deseori ne fac sa uitam un lucru foarte simplu si totusi esential al existentei noastre...ZAMBETUL...acel gest care ne face intotdeauna mai fericiti si mai buni.

Da, imi place sa zambesc, uneori putin prea mult in mod sarcastic, cu privire la toate lucrurile inutile si problematice, dar care totusi nu ar trebui sa se regaseasca atat de mult printre noi. Daca toti am acorda la fel de multa atentie si unui zambet, sunt convins ca atmosfera si relationarea dintre oameni ar fi cu totul alta.

Cei de la Colgate Romania, alaturi de Crucea Rosie au dus mai departe aceasta idee a zambetului. Astfel ca, pentru fiecare zambet incarcat prin intermediul aplicatiei lor, un produs va fi donat in contul celor de la Crucea Rosie.

Campania poate fi realizata de oricine, iar pentru detinatorii de bloguri, Chinezu s-a gandit deja la o provocare. Daca v-ati decis sa o acceptati, pasii sunt urmatorii :

1. Incarcati o poza cu voi zambind in aplicatie si apoi impartasiti aceasta oportunitate catre prieteni si cunostinte, pentru ca vom avea nevoie de cat mai multe persoane zambitoare.

2. Scrieti pe blogurile voastre despre aceasta initiativa, indemnand oamenii sa zambeasca si sa isi incarce fotografiile in aplicatie. Cu cat mai multe zambete, cu atat mai multe produse donate catre Crucea Rosie !

3. Si nu in ultimul rand, sa incercam sa zambim mai des ! E gratuit si poate lumea din jurul nostru si nu numai va deveni pe zi ce trece mai binedispusa !

A, da...si subsemnatul ! 





10 Responses
  1. Cristi Says:

    Ideea e foarte buna, numai ca eu nu postez poze cu mine pe net. :)


  2. RobertN Says:

    :)Pai tu aveai de ce zambi.


  3. Bună Andrei!
    Mulțumesc de vizită!
    Duminică frumoasă!


  4. andrei Says:

    Frumoasa incheiere :) O seara faina in continuare .


  5. Sa ne pastram zambetul!
    Frumoasa invitatia ta, Andrei! Numai bine, dragul meu, prieten!


  6. Am inteles Cristi. Nici o problema, ma bucur ca iti place !



  7. Cu placere Elena, iti multumesc si eu. O saptamana cat mai frumoasa !


  8. Mersi Andrei, la fel si tie :)


  9. Toate cele bune doamna Elena ! Ma bucur ca v-a placut !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !