Planuri

Probabil ca nu trece o zi in care sa nu ne facem macar o mica planificare pentru viitor(fie el apropiat sau departat) sau sa nu ne gandim la ceea ce ne-ar placea sa facem in urmatoarea secunda, ora, zi sau saptamana. Si totusi nu mereu ne ies aceste idei. Desigur, acele momente pot depinde in totalitate de noi(iar atunci o buna sincronizare si organizare ar trebui instituita la nivel personal) sau nu, iar in ultimul caz, totul se modeleaza dupa un sistem de aranjare cu mai multe faze.

De ce am ajuns sa scriu in aceasta seara despre asa ceva ? Ei bine, este poate una din putinele seri cand am timp sa ma gandesc putin retrospectiv, pentru ca avem mereu nevoie sa analizam si lucrurile care s-au petrecut, nu numai care le vrem a se intampla in viitor. Si iata ca dincolo de multe lucruri bune si frumoase, pe care le vreau povestite aici pentru a mai trage cateva linii, concluzii si poate chiar inceputuri, imi dau seama ca a trecut cam o luna de la ultimul post de pe blog. Desigur, atunci afirmam sus si tare ca voi reusi sa fac fata task-urilor departamentului de marketing de la Bucharest Summer University 2012(cum ar fi interviuri, articole, poze, povestioare, etc + de luat parte la toate evenimentele zilnice) si in acelasi timp sa realizez si o sinteza privita mai subiectiv pe blogul personal. Bineinteles ca toata agitatia, munca si distractia de atunci nu au dus decat la o oboseala care nu m-a mai lasat sa mai fac acest lucru. Dar evenimentul a iesit super, in ciuda micilor dificultati avute(probabil voi povesti despre experienta intr-un post viitor). La fel si celelalte lucruri pe care le-am avut de facut dupa.

Si da, desi e placut sa fii in treaba permanent, avem nevoie uneori de confortul spiritual a 2 sau 3 zile in care totul sa fie dragut si linistit pentru a o lua de la capat. Si am mai descoperit ceva...pe masura ce sunt mai implicat in ceea ce imi place, vreau sa descopar mai mult, sa ma dezvolt pe zi ce trece mai mult si sa fac toate acele lucruri care imi aduc neconditionat un zambet pe buze. Inca nu am gasit reteta potrivita pentru toate, dar asta nu ma face sa ma las, pentru ca in fond si la urma urmei, daca nici tu nu lupti pentru tine, nu mai lupta nimeni !

Si cam asa cu planurile...noi sa fim sanatosi si pusi pe treaba, ca in rest gasim ce sa facem !  

6 Responses
  1. andrei Says:

    Mult spor in toate Andrei! Numai bine! :)


  2. Multumesc la fel Andrei. Sa auzim de bine !


  3. silavaracald Says:

    Planurile pot fi făcute până la un punct, după care intervine neprevăzutul, moment în care te salvează doar prezența de spirit și ingeniozitatea.
    Felicitări pentru reușită! :)


  4. Asa este. Multumesc Silavaracald ! O zi cat mai frumoasa !


  5. Să fim sănătoşi, Andrei, asta este într-adevăr cel mai important. Fireşte, dacă suntem cu sănătatea în parametri normali, le facem pe toate. Îţi doresc activitate rodnică şi numai bine. E minunat atunci când timpul trece cu folos. La bună recitire!


  6. Multumesc la fel Cristian ! Toate cele bune !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !