Bucharest Summer University 2012 - experienta si concluzii

Da ! Stiu ca eram dator cu postul acesta, in care sa povestesc despre majoritatea evenimentelor petrecute acum aproape o luna la scoala internationala de vara a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Bucharest Summer University.

Dupa cum povesteam aici, 50 participanti din 30 tari ne-au calcat pragul pentru 2 saptamani cu scopul de a descoperi lucruri creative si inovative, dupa cum sugereaza si tema editiei "Creativity and innovation for the future businesses". O zi normala incepea cu 2 sesiuni de cursuri, la care participau speakeri renumiti din Romania si din strainatate precum manageri si specialisti de la BRD, Intel, KPMG si lista poate continua. Astfel participantii descopereau cele 2 componente esentiale in toate domeniile si in acelasi timp cum acestea pot ajuta la dezvoltarea personala si a unei viitoare afaceri. 

In partea a doua a zilei, alaturi de organizatori, studentii descopereau cate o parte din Bucuresti cu ajutorul Bucharest City Tour, petrecerilor culturale si tematice sau activitatilor precum laser tag, karaoke sau teambuildingurilor.


De asemenea, vorbind de lucruri identificatoare cu Romania, vizitarea Palatului Parlamentului, precum si o plimbare cu bicicletele prin Bucuresti au fost cateva activitati interesante. De-a lungul weekendului, a fost organizata o excursie prin tara cu scopul de a observa frumusetile patriei, dar si pentru ca tema lor finala de proiect includea si realizarea unui filmulet "turistic". Astfel, traseul a inclus statiunile Sinaia (cu vizitarea Castelului Peles), Brasov, Poiana Brasov, Rasnov, Bran (ce a inclus si vizitarea Castelului Bran), Sibiu, Transfagarasan, Balea Lac sau Vidraru.

La finalul celor 2 saptamani, chiar daca toti eram obositi (atat participantii, cat si noi organizatorii), finalul evenimentului parea unul brusc si nedorit de nimeni. S-au creat astfel prietenii internationale, care se vor a rezista prin (re)trairea evenimentelor, prin amintiri, poze, filmulete si de ce nu, printr-o noua participare la urmatoarea editie, cea de-a 9a, din 2013.



Ca si organizator, personal, dincolo de toata munca si activitatile din umbra evenimentului, trebuie sa spun ca a fost o experienta revelatoare care mi-a aratat multe lucruri despre mine si mai ales mi-a confirmat din nou ca ambitia, pasiunea si putina dedicatie, pot face minuni. Iubesc sa calatoresc, si de asemenea tara noastra este una senzationala din multe puncte de vedere, asa ca toate locatiile vizitate mi-au adus un zambet pe buze, iar despre viitor...cine stie, poate ne vedem din nou in 2013 !


VIDEO
13 Responses
  1. Bună Andrei!
    Felicitări pentru participare!
    Cred că ai rămas cu amintiri plăcute!
    O duminică frumoasă îți doresc!


  2. Bine te-am regăsit,Andrei. Pun un accent firesc pe un pasaj din textul tău:
    "Ca si organizator, personal, dincolo de toata munca si activitatile din umbra evenimentului, trebuie sa spun ca a fost o experienta revelatoare care mi-a aratat multe lucruri despre mine si mai ales mi-a confirmat din nou ca ambitia, pasiunea si putina dedicatie, pot face minuni."
    Astfel de concluzii sunt deosebite. Ele devin motorul pentru acţiuni viitoare. Şi îţi doresc ca ele să fie încununate de succes şi să fie trepte către alte şi alte realizări. Un gând bun la ceas de seară! La bună recitire!


  3. Unknown Says:

    30 de tari?! si tu ai contribuit la organizare?! Andrei, esti o comoara! Felicitari! Tare mult mi-a placut reportajul!


  4. marada Says:

    Asa e! Tara noastra este deosebita. Pacat ca nu stim "sa ne vindem marfa"! Felicitari pentru activitate si succes in continuare!


  5. Buna Elena ! Da, asa este, amintiri frumoase au ramas in urma ! Iti doresc si eu un inceput de saptamana cat mai placut si multumesc de vizita !


  6. Multumesc Cristian, intr-adevar aceste lucruri trebuie sa fie acele impulsuri spre noi si noi oportunitati. Multumesc de vizita si la buna recitire !


  7. Da, Carmen, 30 tari. Eu, impreuna cu 19 colegi de-ai mei din Senatul Studentilor ASE am reusit dupa o lunga perioada de efort si daruire sa realizam cea de a 8a editie a Bucharest Summer University anul acesta. Multumesc frumos de aprecieri, ma bucur ca ti-a placut !


  8. Cam asa ceva Marada, dar asta nu trebuie sa ne descurajeze. Multumesc si toate cele bune !


  9. Cred ca a fost super si v-ati distrat pe cinste, invatat lucruri noi... O experienta, poate pentru unii unica in viata.


  10. pandhora Says:

    felicitari Andrei!
    e grozav ce ai facut dar si mai grozav e ca i-ai facut pe ceilalti sa se simta bine aici la noi :)


  11. Asa este proiecte case mici. A fost o experienta superba !


  12. Multumesc Pandhora. Intr-adevar, s-au simtit foarte bine din cate ne-au spus si s-a vazut la despartirea de Romania. Si acum, cand mai vorbim cu ei, ne spun ca le e dor de Romania si de atmosfera de aici.


  13. Kimmajuna Says:

    Un mare mulțumire de la Maria Fieraru către DR DAWN pentru că m-ai ajutat să-mi reconstruiesc casa spartă. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și în căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și îmi sfâșie carnea de când am început să avem prea multe dezacorduri. În unele zile tocmai a plecat și nu s-a întors decât în ​​ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut pentru a remedia problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să contactez DR DAWN, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR DAWN m-a liniştit şi mi-a spus să am încredere în el şi să cred că dorinţele mele se vor împlini. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă și soțul meu este cu mine pentru a nu pleca niciodată. Contactează-l și tu și crezi că te poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar WhatsApp-i +2349046229159
    sau e-mail-i prin: dawnacuna314@gmail.com


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !