Au (re)inceput serile magice din Europa !

Serile precedente ne-am bucurat de un nou sezon din magia fotbalului european ! Da, au reinceput atat Champions League cat si Europa League, competitii in care avem si noi reprezentantele noastre.

Dar toate la timpul lor...marti seara preferatul meu (chiar daca nu a fost cum speram eu) a fost meciul dintre Real Madrid si Manchester City, unul destul de echilibrat, atat pe foaie cat si in teren. Pana in minutul '69, fazele de poarta au alternat, insa nici un gol nu fusese marcat. Dupa ce au deschis scorul si au preluat conducerea in 2 randuri, cei de la City s-au vazut infranti in ultimele 5 minute, dupa ce Realul a dat 2 goluri fabuloase, scor final 3-2.

Miercuri, CFR Cluj, a facut un meci de senzatie la Braga, fosta finalista a Europa League din sezonul 2010-2011, reusind sa invinga cu un neverosimil 2-0, avand de asemenea si alte ocazii importante.

Aseara, in meciul Stuttgart - Steaua din Europa League, scorul a ramas egal, 2-2, dupa ce formatia romaneasca a intors scorul si era foarte aproape.de o victorie mare. 

Asteptam in continuare partide interesante si speram ca primavara sa ne aduca macar o echipa in fazele superioare ale celor mai mari competitii europene de fotbal. 

15 Responses
  1. Salut, Andrei. Am urmărit şi eu, e drept că printre "picături", rezultatele şi câteva faze. Mă bucur pentru un început bun, sper ca echipele noastre să o ţină tot aşa. Sunt semnale îmbucurătoare, mi-aş dori să turăm motoarele şi să nu ne pierdem pe drum. Senzaţia este că se poate, scepticismul vine, totuşi, din experienţele anterioare.
    O zi cât mai bună să ai!


  2. Da, exact Cristian. Sunt convins ca si aseara, daca turam motoarele putin mai tare, iesea o victorie nesperata. Putina ambitie si determinare poate face minuni !


  3. Unknown Says:

    am ascultat azi dimineata stirile la radio si m-a bufnit râsul când am auzit cum a pronuntat crainica, numele echipei bucurestene. Combinatia a doua vocale într-un cuvânt este deja dificil de rostit pentru nemti, dar chiar 4 una dupa alta :))) STEAUA :)))

    Serile magice sa-ti aduca rezultate pe plac! ;) Toate cele bune!


  4. Multumesc Carmen ! La buna recitire !


  5. Cristake1974 Says:

    Vezi ca tot uitandu-te peste gard, nu mai observi ce se petrece in ograda noastra. Piturca s-a luat cu Porumboiu, zicand ca "ar face niste glume fizice cu el, sa ii dea un scuipat in ochi si cinci picioare" (nu am inteles de ce exact cinci picioare si nu mai multe). Intre timp, Memeul s-a luat de familia Iordanescu, more or less, adica de Edi si de nea' Puiu. Steaua ramane o echipa fermecata, tovarasi.

    PS - Madridul m-a bucurat mult, le-a aratat araboilor de la Man City cine e jupanul. :D


  6. Seara buna Cristake. Nu zic nimic decat atat...http://www.youtube.com/watch?v=uRNuBNL-f8Q


  7. andrei Says:

    Cum ar zice Badea: Aaaaahhh daaa! Mi-a placut. Vreau mai mult. La buna recitire Andrei.


  8. Da, asa e Andrei. Sper ca vom avea mai mult !


  9. Sunt cam singurele meciuri de fotbal cu adevarat interesante si pe care nu le consider pierdere de vreme. E un adevarat spectacol ce se intampla acolo


  10. Ce e bine fata de alti ani, este faptul ca echipele romanesti au sanse sa realizeze ceva, nu doar sa faca act de prezenta.


  11. Tudor Enea Says:

    Norvegienii astia nu transmit nimic din Cl. Nu pera am unde sa vad meciurile aici si internetul abia se taraie:)) Merci de informatii!
    Salutati cu bine din Scandinavia!


  12. Asa este Camere Video HD. Fotbalul spectacol ! Multumesc de vizita !


  13. Dap. Speram sa o faca si in continuare !


  14. Salut Tudor ! Sper ca te distrezi bine pe acolo si ca iti merge totul asa cum ai planuit. Am auzit si eu diverse povesti despre internetul limitat din strainatate. Acum nu stiu ce sa zic. Iti urez mult succes si la buna recitire !


  15. Kimmajuna Says:

    Un mare mulțumire de la Maria Fieraru către DR DAWN pentru că m-ai ajutat să-mi reconstruiesc casa spartă. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și în căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și îmi sfâșie carnea de când am început să avem prea multe dezacorduri. În unele zile tocmai a plecat și nu s-a întors decât în ​​ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut pentru a remedia problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să contactez DR DAWN, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR DAWN m-a liniştit şi mi-a spus să am încredere în el şi să cred că dorinţele mele se vor împlini. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă și soțul meu este cu mine pentru a nu pleca niciodată. Contactează-l și tu și crezi că te poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar WhatsApp-i +2349046229159
    sau e-mail-i prin: dawnacuna314@gmail.com


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !