Printre altele...

Plimbarea de aseara prin Bucuresti, cu autobuzele cu etaj de la Bucharest City Tour (de care voi povesti ulterior si in rezumatul celei de-a doua zi de la BSU), m-a facut sa ma simt impresionat in primul rand de ce lucruri frumoase avem in Romania, dar in urmatorul moment, primul gand se reducea la faptul ca din 2 ani petrecuti aici, nu cred ca vizitasem nici pe sfert obiectivele turistice respective si care sunt de o frumusete aparte.

Nu e prima data cand lucruri de genul acesta te pun serios pe ganduri...e putin abstract sa vezi ca in viteza cu care suntem obisnuiti, fiind tot timpul prinsi in tot felul de activitati, nu ne mai facem timp pentru noi decat foarte putin, uneori spre deloc. De prea multe ori alegem sa ne petrecem acele 2-3 ore ramase seara facand cu totul altceva decat acele lucruri care ne-ar putea infrumuseta starea de spirit si hrani gandurile.

Si ma gandesc ca poate de aceea, dupa o lunga perioada, atunci cand te intalnesti cu cei apropiati si faci cateva lucruri care conteaza atat pentru ei, cat si pentru tine, impreuna, bateriile sunt incarcate la nivelul la care o poti lua de la capat, impins de la spate de o putere spirituala accentuata.

Deci, cum stam cu lucrurile importante ale carierei si cum stam cu pasiunile si timpul liber ?



8 Responses
  1. Ne facem... timp pentru toate. :) E nevoie, totuşi, şi de relaxare, simte creierul nevoia unei binefăcătoare aerisiri. Când mă enervez, trântesc timpului uşa în nas. E drept că, ulterior, revin spăşit la sentimente mai bune, tot el câştigă, pe final... :)


  2. andrei Says:

    cam greu cu relaxarea Andrei. Dar niciodata nu e timpul trecut ;)


  3. Asa este Cristian. Important este sa gasim un compromis !


  4. Asa e Andrei. Timpul le rezolva pe toate !


  5. Din cauza societii am ajuns in situatia in care suntem, urmeaza colapsul...E pacat cum timpul nostru liber a devenit din ce in ce mai inutil pentru hranirea noastra...Sper sa trecem la vremuri mai bune ca prea pierdem ani din viata multumind pe altii si nu pe noi :)


  6. Bine te-am regasit Andrei!
    Toate gandurile mele bune!


  7. Din nefericire cam asa este intraceuticals. Speram intotdeauna la ceva mai bun ! Multumesc de vizita !


  8. Multumesc la fel doamna Elena ! Bine v-am regasit !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !