Echipa inceputului de sezon din Romania

Desi sunt rapidist convins de multa vreme si ca tot fanul, imi doresc o performanta cat mai buna in toate competitiile pentru echipa preferata, trebuie sa apreciez obiectiv cand vine vorba de jocul frumos si fotbalul spectacol al unei echipe romanesti in meciurile din competitiile europene.

Asa ca, da, cred ca pana in acest moment, FC Vaslui are cel mai bun lot, un antrenor pasionat si ambitios si un stil de joc care poate face toti banii atat in Romania, cat si in Europa.

De ce spun asta ? Pai cam de asta...




10 Responses
  1. RobertN Says:

    :)Mi-ai adus aminte de ziua in care Rapid a reintrat in Grupa A. Eram singurul din clasa care tineam cu Rapid, restul numai cu Steaua si Dinamo:)


  2. Cristake1974 Says:

    M-am bucurat aseara pentru Vaslui, echipa chiar merita sa ia un titlu. Sper sa ne bucuram si pentru Rapid in seara asta, cu toate ca situatia nu e deloc roz prin Giulesti.
    Si eu sunt rapidist, am prins un pic vremurile cu Goanta, perioada aia frumoasa cand Giulestiul era inca "potcoava", cand jucatorii erau fugariti printre linii cand faceau un meci prea prost... :D Dar anul acesta, mi-e greu sa cred ca o sa se traga la titlu. Sper doar ca daca nu il ia Rapidul, sa il ia Vasluiul sau ce alta candidata meritorie o sa mai fie. Inafara de Steaua, dar asta din cauza caracterelor minunate intruchipate de Jorje Becali si de, cum altfel, Mihai "The Ultimate Manager" Stoica. :D


  3. Da, cunosc Robert, si la noi tot cam asa era raportul.


  4. Da, interesant asa si prin Liga 1, chiar daca nivelul nu este unul remarcabil. Si eu am sperante ca intotdeauna legate de rapidisti. Ii vedeam sincer anul trecut in frunte, dar au gresit la sfarsit, un obicei putin cam des in ultimii ani. Sper sa descurce toate in Europa, ca si asa ne-au taiat baietii din coeficient si din echipe. Salutari Cristake !


  5. Mă bucur pentru ei... Fără rezerve, i-am urmărit aseară. Bineînţeles - :) - şi eu sunt tot rapidist. Aproape că am uitat de când, ca să glumesc un pic. M-am legat de ei după un meci în care Rapidul pierduse pe teren propriu, iar un bătrânel plângea. M-a impresionat şi mi-am spus că dacă o echipă e iubită aşa de un suporter atunci trebuie să-i acord toată atenţia. Şi am rămas alb-vişiniu, la bine şi la greu. Suntem peste tot acasă... :)


  6. Da, inteleg Cristian. Sper sa se ridice si ei intr-un final. De la titlul din 2003 si performanta europeana din 2006, cam slabut, dar asta este. Speram intotdeauna la mai bine !


  7. andrei Says:

    E de bine, avem cu ce sa ne mandrim si dupa seara asta de Europea League. Fenomenale echipe avem. Doar pe hartie. Noroc cu Vasluiul. ;)


  8. Da, a fost senzatie aseara Andrei. Una calda, alta rece...romaneste !


  9. Tudor Enea Says:

    Tot respectul pentru FC Vaslui! E cam singura echipa dupa Unirea Urziceni care ne-a facut sa mai tinem capul sus prin Europa.
    Te salut! Sa ai un week end excelent!


  10. Da, bine zis Tudor ! Si eu te salut, toate cele bune !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !