Bucharest Summer University 2012 - Day 1

Ieri a avut loc deschiderea oficiala a scolii internationale de vara Bucharest Summer University 2012, poate cel mai important proiect al Academiei de Studii Economice din Bucuresti si a Senatului Studentesc. Dupa ce duminica seara, participantii s-au bucurat de un welcoming party, la care au avut si am avut oportunitatea de a ii cunoaste mai bine, ieri, conducerea universitatii, alaturi de sponsorii si partenerii media, au fost alaturi de noi in frumoasa ceremonia de deschidere.

Si ca sa intre "in paine" cum s-ar spune, dupa-amiaza, a avut loc primul curs, tinut pe tema "Cultural Anthropology and Organizational Change" urmat de o sesiune de teambuilding realizata de catre cea mai mare organizatie internationala de studenti, AIESEC(despre care va mai povesteam aici in urma cu aproape 2 ani). Acestia i-au ghidat spre niste joculete de teamwork, menite sa ii aduca mai aproape si sa ii duca cu gandul la importanta unitatii echipei.

De azi(ieri) inainte, in fiecare zi vor avea loc 2 sesiuni de cursuri tinute de speakeri nationali si internationali, iar seara participantii vor avea parte de o surpriza de entertainment, prin activitati care de care mai interesante.

Va las aici si cateva poze de la eveniment, si sa ne recitim cu bine !


Participantii in sala Aula Magna 

Poza de grup

Echipa organizatorilor BSU 2012

Departamentul de Marketing BSU 2012
8 Responses
  1. Cristake1974 Says:

    1.Papioanele sunt mortale! Am avut si eu ceva atat de fascinant, cand lucram agent de paza, recte o cravata cu dungi oblige, negre si rosii.... o schema de culori ca la autovehiculele de "gabarit mult depasit".
    2. La serata cu entertainment, sper sa nu vie Dan Negru sau Tociu und Palade.... Oricum, nu strica sa ai un "molotov" dosit pe undeva, just in case...

    Bafta, eu dispar nitel intr-o mica excursie. Toate bune!


  2. Salut Cristake ! A fost un "instrument" al organizatorilor de a promova Romania. Le-au placut atat de mult participantilor, incat ne intrebau de unde pot sa isi ia si ei, dar au fost confectionate special pentru ceremonie. Distractie placuta in excursie !


  3. Da, Andrei, să ne recitim cu bine, iar ţie îţi doresc ca totul să meargă strună, din toate punctele de vedere. Aşteptăm noi informaţii... Şi foto, evident... Spor!:)


  4. Unknown Says:

    Ce de papioane,aiaiai!:D


  5. Unknown Says:

    Felicitari pentru succesul obtinut! orice parinte ar fi mandru sa aiba un asemenea copil!


  6. Multumesc Cristian ! Vor veni pe parcurs :) !


  7. Dap, au fost special confectionate pentru eveniment Aniela ! Multumesc de vizita !


  8. Multumesc Carmen, apreciez :)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !