Cu mai multa sau mai putina ploaie la Wimbledon

Am vizionat cu placere finala masculina a turneului de tenis de mare slam de la Wimbledon. Eram destul de curios daca Andy Murray, impins de la spate de fanii de acasa, va reusi sa scoata un rezultat mai mult sau mai putin supriza si sa ii "fure" de sub nas titlul lui Federer.


Setul 1 a fost interesant cu un Andy Murray mai stapan pe el si cu un Federer cu multe greseli nefortate, lucru ce i-a adus pierderea acestuia. In setul 2, balanta s-a mai echilibrat putin, urmand ca ploaia care a intervenit sa aduca mai multa prospetime atat in atmosfera, cat si in jocul elvetianului, care pleca acum de la 1-1 la seturi.


Dupa reluarea jocului, Roger a reusit in urmatoarele 2 seturi sa rezolve meciul si sa isi adauge in palmares al 7-lea titlu de la Wimbledon, si de asemenea al 17-lea trofeu de mare slam, redevenind nr.1 ATP.


Desi sunt fan Novak Djokovic, pot spune ca jocul lui Federer ramane inca respectabil si admirabil peste ani, mai ales ca acest om a dominat atat timp acest sport interesant, iar duelurile oferite alaturi de adversari precum cei de mai sus sau ca Nadal, Tsonga, Leyton Hewitt, etc, au facut deliciul publicului.


Nu ramane decat sa admiram "splendoarea in iarba" in continuare ! 
Categories : , | edit post
8 Responses
  1. Zadkielix Says:

    Adevarat...
    O cronica obiectiva a unei finale destul de frumoase!
    Recunosc deschis ca sunt fan Federer, insa nu se stie cat va mai rezista la un asemenea nivel...
    :)
    In rest sa auzim numai de bine!Vacanta frumoasa in continuare!


  2. Multumesc Zadkielix ! Asa este, o finala draguta, cu 2 tenismeni de calitate. Sa auzim de bine !


  3. Cristake1974 Says:

    De finala la fimei de ce nu spui ni'ca? Misoginule!!! :D
    (Am tinut cu Radwanska - hot babe, very hot!)

    Imi pare rau ca Tecau si Lindstedt nu au suflat titlul, cred ca de acum incolo s-au lins pe bot. Asa imi spune si intuitia, plus ca Lindstedt nu cred ca va mai juca mult timp, iar Tecau fara el...

    E bine ca a castigat Federer, desi sa zicem ca sunt fan Nole si Nadal. Da' cand ma uit la moaca lu' Murray...... :D Oricum, abia astept sa mai vina vreun mare slem, sa ii ciuruiasca Novak pe toti.


  4. Da, asa e, ai dreptate. Ar fi trebuit sa le adaug si pe ele aici. Si mie imi pare rau de Tecau, mai ales ca pornisera favoriti baietii anul acesta. Nu stiu ce sa zic la anul, dar om trai si om vedea ! Si Nadal e unul din cei mai tari jucatori all time, dupa parerea nea, si da Cristake, si eu astept sa mai vad un meci senzational intr-o finala de mare slam precum cea din iarna !


  5. Cristake1974 Says:

    Daca ai urmarit si Roland Garros-ul... ce meci a facut acolo Novak cu Tsonga.... (prin semifinale sau sferturi, nu mai stiu)... Eu l-as numi meciul anului. Daca zic ca a durat vreo 5 ore si sarbul a castigat cu mult noroc, e destul.

    Sper sa mai apucam anul asta ceva tare. :)


  6. Pe asta cred ca l-am ratat. Ceva gen a fost si cel din iarna, o minunatie de joc in 5 seturi. Mai rar asa frumusete. Si eu sper !


  7. Am urmărit Turul Franţei la ciclism, una dintre plăcerile mele teve. Dar profit de ocazie şi "văd" meciul prin comentariul tău. Ceea ce e mai mult decât ok, Andreiule...

    Toate cele bune în această (altă) zi caniculară. Şi totuşi, vara nu-i ca iarna[


  8. Frumos si Turul Frantei, trebuie sa recunosc. Ce e oarecum amuzant, este faptul ca bicicleta a fost si va ramane una din pasiunile mele, doar ca nu am avut pana acum rabdare sa ma uit la un tur al Frantei in varianta completa. Multumesc de vizita Cristian !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !