American reunion

Am vazut intr-un final(de multa vreme asteptam momentul) American Reunion(cel mai nou film din seria American Pie), ce (re)aduna impreuna cei mai cunoscuti, renumiti si amuzanti actori din toata seria, care reuneste, daca nu ma insel, alaturi de acest ultim metraj, 9 bucati din placinta americana cu care ne-am obisnuit.


Actiunea se petrece in modul clasic al primelor 3 filme, cand gasca "maturizata", alaturi de familii, se reintoarce in orasul care a facut-o celebra cu ocazia reuniunii de ani de zile de la terminarea liceului. Bineinteles ca fostele localuri, obiceiuri sau persoane apropiate vor avea un efect "de reintinerire" asupra eroilor nostri, asa ca totul se transforma intr-o forma actualizata a petrecerilor de altadata, de la care bineinteles, Stiffler, nu poate lipsi.


Povestea este si probabil va ramane una din cele mai tari realizate, in opinia mea bineinteles, capodopere de la Hollywood, asa ca cel mai probabil, intr-o zi ploioasa sau plicticoasa o sa (re)iau toata seria la revazut intr-un maraton de filme. 2 Responses
  1. Andrei, gânduri bune la sfârşit de săptămână, înainte de toate. Cât despre filme, uite că nu ne lasă ăştia cu politichia de mărgăritar să ne vedem de ale noastre şi de peliculele care ne plac. Acum rulează o comedie tragică şi dramatică :) la teve.


  2. Salutare Cristian ! Da, cunosc...si eu urmaresc "printre randuri" procedura de suspendare...vedem ce o iesi si speram mereu la mai bine. Un weekend cat mai placut !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !