Am reprezentat cu mandrie si anul acesta admiterea ASE

Daca va intrebati de ce sunt dat disparut de pe radarele blogosferei de mai bine de 2 saptamani, aflati ca in aceasta perioada superaglomerata am facut parte, ca si anul trecut, din comisiile de admitere ale noilor studenti din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti


Daca anul trecut, acest lucru mi se parea o onoare si un privilegiu de a ajuta si eu la randul meu pe altii, la fel cum studenta reprezentanta de la admiterea mea din 2010 a ajutat un copil speriat si panicat, ce nu mai fusese de ani buni in Bucuresti, anul acesta pot spune ca sentimentul a fost in mare parte acelasi, cu un mic spor din anumite puncte de vedere.


In general, lucrurile au mers mult mai bine, mai eficient si mai organizat decat anul trecut, cand candidatii trebuiau sa suporte 3 filtre de sortare, verificare si validare pana la inscrierea propriu-zisa. Nebunia a durat doar in primele 2 zile, cand toata lumea(nu stiu pe ce motiv) se inghesuia sa ajunga de la primele ore ale diminetii in salile de inscriere. In utimele 2 zile spre exemplu(ele toate fiind 5) apareau sporadic cate 2-3 candidati la 5 minute sau chiar mai mult. 


De asemenea, referitor la examenul de competenta lingvistica de la FABIZ si REI, cred ca totul a mers bine, dificultatea subiectelor nefiind una dornica de a crea probleme candidatilor. Una peste alta, un alt an, o alta generatie, niste oameni sufletisti, muncitori si foarte inteligenti alaturi de care am colaborat 2 saptamani si speranta ca asteptarile celor ce au pasit pe/spre portile facultatilor vor fi egalate sau depasite de realitate.






8 Responses
  1. Mă bucur să constat că eşti implicat activ în astfel de acţiuni. Spor în continuare şi realizări!


  2. Multumesc Cristian, la fel si tie !


  3. Succes pe mai departe,Andrei!
    O săptămână frumoasă!


  4. silavaracald Says:

    Uite o postare pozitiva si datatoare de sperante. Multumesc! Dupa atat incrancenare a altora pentru motive de nimic, gestul tau e luminos ca o zi de primavara. :)


  5. Cristake1974 Says:

    Oleaca, lamureste-ma si pe mine, ca sunt outdated in privinta lucrurilor universitare, cel putin in cele despre care spui: adica ai participat la un voluntariat prin care sa ajuti bobocii, cei care veneau la inscriere etc?
    Exista un anumit spirit studentesc, de genul celui care mai este inca, poate, pe la Cambridge sau Oxford (asa percep eu, "din filme", cum ar veni)... Un spirit de echipa, de apartenenta? Daca da, inseamna ca mai exista ceva bun pe undeva.... prin oameni. Cred ca intelegi la ce ma refer.


  6. Multumesc la fel Elena ! Toate cele bune !


  7. Ma bucur ca ti-a luminat ziua Silavaracald. Multumesc de vizita !


  8. Salut Cristake ! La nivel universitar, exista Senatul Studentesc la noi in ASE, format din reprezentanti ai studentilor, care au drepturi castigate de a asigura caracterul impartial si eficientizarea procedurilor in ceea ce priveste orice fel de reglementare cu privire la studenti. O sa detaliez despre acest subiect intr-un viitor post, pentru ca sunt multe de spus.


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !