Adopta un urs !

Aseara, dupa o zi lunga si multe activitati, am iesit la o mica plimbare pentru a ma intalni cu un coleg si prieten pe care nu il mai vazusem de ceva vreme. Mergand spre Subway Victoriei(care dupa parerea mea, are potentialul de a se dezvolta foarte bine in Romania), ma intalnesc cu o tipa care imi aduce in vedere cateva lucruri interesante. Mereu m-am intrebat cum si de unde gasesc oamenii astia care trebuie sa lucreze in strada pentru a te aborda, si eventual castiga ceva de la tine, atata rabdare si putere de munca, mai ales pe caldurile acestea, intr-un oras precum Bucurestiul.


Dar asta este deja o alta poveste...ea imi arata fotografii cu ursii bruni, care aparent nu sunt la fel de numerosi pe cat am crede noi in Romania, si ca WWF(World Wide Fund for Nature) isi doreste sa ajute la protejarea speciei si la crearea unui gen de parteneriat de sponsorizare intre oameni, ONG-uri, companii, etc si la randul sau, acest ONG international.


Bineinteles, mi-ar fi placut sa ii ajut. Asa-zisul ajutor, consta in donarea constanta pe o perioada de 6 luni, a oricarei sume, iar in schimbul faptei bune, ei dadeau la schimb, un ursulet de plus, care sa ne aminteasca tuturor de copilarie. 


Cam asta este si povestea de pe site-ul adoptaunurs.ro. Veti gasi acolo si alte detalii, in cazul in ca va intereseaza. Ideea mi s-a parut foarte tare, si m-am gandit sa o promovez.


O zi cat mai frumoasa !
6 Responses
  1. Bine gândit, bine făcut. Mă duc şi eu spre site-ul cu pricina, să arunc un ochi... Toate cele bune, Andrei!


  2. costin Says:

    mare mare prostie
    o sa iti explic si de ce cand ne vdm la o bere :))


  3. Multumesc la fel Cristian !


  4. Ok Costin, cum zici tu :))


  5. Cristi Says:

    E o idee foarte buna.


  6. Ma bucur ca iti place Cristi ! Multumesc de vizita !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !