7 ani de Antena 3

Cand eram mici, in basme mereu intalneam Feti Frumosi si alte tipologii de eroi care cresteau intr-un an cat altii in 7. La acea vreme, totul parea desprins dintr-o alta dimensiune, lucru ce nu era chiar asa de rau daca stau sa ma gandesc. Ceea ce omiteau cartile sa ne spuna era...cat poti creste in 7 ani ?


Dar realitatea este cu totul alta. As face acum o mica glumita referitoare la competitie, dar nu isi are rostul, asa ca ma bucur pentru faptul ca b implineste astazi 7 ani de existenta, 7 ani de profesionalism, moralitate, oameni de toata stima si emisiuni de succes. As putea sa incep sa enumar din realizatorii mei preferati care m-au facut de vreo 3-4 ani sa abandonez alte televiziuni si sa le urmaresc doar cu caracter exceptional, sa astept cu interes urmatoarea emisiune din "In gura presei", "Sinteza Zilei" sau "Vorbe grele", sau sa ma informez de cate ori am nevoie de stiri sau doar de dragul de a citi ceva pe antena3.ro.


Da, iata cat a crescut Antena 3 in 7 ani ! Multi oameni admira acest post, mult mai multi il detesta pentru nenumarate motive. Unii politicieni si CNA-ul fac tot posibilul sa ii puna piedici, sa il amendeze, etc si pierd procese pe banda rulanta. Dincolo de toata aceasta tavaleala politica, ramane totusi de mentionat ca Antena 3 ramane de departe cel mai important canal de stiri din Romania, singurul afiliat CNN International si poate unul din cele mai urmarite posturi overall.


La multi ani Antena 3 ! La multi ani Mircea Badea, Mihai Gadea, Victor Ciutacu, Radu Tudor, Valentin Stan, Dana Grecu si toti ceilalti care aduceti in fiecare zi inca un strop de profesionalism in vietile romanilor !





4 Responses
  1. Şi eu îi urmăresc de multă vreme, chiar dacă există şi tendinţa de a lăsa uneori obiectivitatea deoparte şi se înregistrează un partizanat politic. Mi-aş dori, sincer să fiu, o televiziune de ştiri independentă. La noi - poate şi la alţii - este complicat. Dar nu se ştie niciodată...


  2. Nu stiu ce sa zic despre partizanatul politic, cert este ca obiectivitatea, moralitatea si profesionalismul acestor oameni sunt de admirat ! Multumesc de vizita Cristian !


  3. Cristake1974 Says:

    Andrei, tu ai aflat ca monseniorul Dan Voiculescu, proprietar al televiziunii mentionate, e turnator dovedit la fosta securitate? Si e implicit patronul acestui buchet de televiziuni pline de oameni profesionisti si morali... Ai aflat cam in ce hal s-a facut de ras profesionistul Gadea intr-un dialog cu MR Ungureanu? De faptul ca Ioan Becali, dupa ce a scuipat in fata (la propriu) doi jurnalisti (Tertian si Cartianu), mai e invitat/sunat doar de GSP.TV-ul lui Voiculescu (celelalte televiziuni de sport l-au boicotat). Think about these.

    Daca iti place A3, nu ma deranjeaza cu nimic. Poate insa ar trebui sa asculti aceeasi stire spusa din mai multe surse, pt. o parere mai obiectiva. Stiu ca par carcotas, rau si, practic, "a pain in the ass" - dar asa e si societatea actuala, nu ies eu din front. :D


  4. Ai dreptate Cristake, nu zice nimeni sa nu asculti aceeasi stire din mai multe surse sau sa privesti acelasi lucru din mai multe perspective. De Dan Voiculescu nu stiam chestia cu Securitatea, de domnul Gadea cu facutul de ras, da, sa zicem...suntem totusi oameni, avem mici scapari, si asa mai departe. Nici domnul MRU(pardon...domnul colonel), dincolo activitatile sale admirabile si de necontestat, nu imi lasa o impresie buna in joaca de-a politica.

    Plecasem insa de la o alta idee...eu salutam si admiram cea mai buna echipa de reporteri din Romania. Studiile, emisiunile, audientele, premiile si reputatiile lor sunt incontestabile. Ca mai gresesc, da, oricine o face, ca patronul lor este o persoana mai mult sau mai putin controversata...poate. Cat despre fotbalul din Romania...aici vorbim despre romane politiste :)).

    Multumesc pentru opinie Cristake, te mai astept si altadata cu astfel de pareri si completari. Ma bucur ca ai facut-o, pentru ca nimeni nu le cunoaste pe toate, cu atat mai putin, eu :).


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !