Hibernatul - sezonul de vara

Desi ideile sunt puse de mult in arhive specializate pentru momentele cand isi vor acorda singure momente de gratie, inevitabil vin momentele in care te gandesti la deschiderea oficiala a sezonului de vara de hibernat. 


Manifestat uneori sub forma unor lungi dimineti petrecute in pat intr-o zi frumoasa de vara, sau aflat pe varful unui munte, surprizand peisajele intr-o forma admirativa de durata sau pe un sezlong la mare, piscina sau strand, asigurandu-i creierului un grad mare de relaxare, alaturi de nisip, soare si mare, hibernatul in sezonul de vara ne cuprinde pe toti, in anumite perioade, in special cand densitatea de evenimente realizate, examene sau ore de munca devine din putin peste normal, in ceva obisnuit.


Ati ghicit, descriu o zi a inceputului de sezon si pentru mine...incerc sa ma bucur de ea, precum si de cele ce vor urma, cu indemnul adresat in special mie, cat si celorlalti participanti la acest eveniment important al vietilor noastre, de a nu acorda prea multe zile acestui obicei deja traditional in orice vara la romani.


Si pentru ca totul sa devina oficial, va urez tuturor o vara minunata indiferent daca hibernatul va ocupa o zi, 2, o saptamana, o luna sau doar o zi frumoasa dintr-un weekend asteptat de multa vreme !

4 Responses
  1. Mulțumesc Andrei!
    O duminică frumoasă !


  2. Cu placere Elena ! La fel iti doresc si eu :) !


  3. silavaracald Says:

    Mulțam fain de urare, dar eu voi ”hiberna” doar peste o lună și jumătate. :)


  4. Nici eu nu voi hiberna foarte mult. Ma asteapta un proiect destul de important. Voi detalia in posturile importante. Oricum cateva zile momentan sunt binemeritate.


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !