Do you remember ?

Imi aduc aminte de vremurile cand eram mic...nu existau PC-uri, CD-uri sau playere...ai mei aveau un casetofon de ultima generatie pe atunci (cu caseta dubla, radio, putea functiona si pe baterii, etc). Dupa atatia ani, inca mai slujeste patria pe undeva pe la bucataria de vara, pe un post de radio. Printre multitudinea de casete, imi aduc si acum aminte de hiturile Tinei Turner, lui Eros Ramazzotti, Al Bano sau celor de la Genesis.


Imi amintesc cu zambetul pe buze, ce fascinat eram in timp ce cresteam pe ritmul acestor melodii. Am avut si eu perioada mea mai agitata in care am ascultat foarte mult un anume tip de muzica in majoritatea timpului...inca il mai ascult uneori...ba chiar gasesc interesante si melodiile comerciale de astazi...insa cum aveam sa descopar de vreo 3 ani incoace, dragostea adevarata nu se uita niciodata. De fiecare data cand ascult melodiile lui Phil Collins sau celor de la Genesis imi revin in minte acele imagini de mic copil, care ma faceau sa visez atat de mult.


De asemenea postul meu preferat de radio, Magic FM, are un rol hotarator in infrumusetarea starilor de spirit si in propagarea amintirilor in cel mai profund si sentimental mod posibil. 


As vrea sa dedic acest post parintilor mei, care ma sustin intotdeauna si lui Phil Collins, care ma face sa redescopar frumusetea acestei lumi in momentele cand capul inevitabil realizeaza un unghi mai mic de 90 grade fata de pozitia sa normala !



12 Responses
  1. Cristake1974 Says:

    Fain post. Felicitari - sincere - si nu atat pentru post, cat pentru atitudine.


  2. Multumesc Cristake ! Ma bucur ca ti-a placut !


  3. Aș zice că este ziua amintirilor duioase!


  4. Se prea poate Incertitudini ! Pot spune ca a fost inspiratie de moment azi-noapte si nicidecum ceva planificat :)). Multumesc de vizita !


  5. silavaracald Says:

    Radio Guerrilla, pentru înviorare.
    Apoi, Rock.fm, pentru tonus psihic, în timpul zilei.
    În rest, tot ce are ritm și melodicitate. Plus vers dacă se poate. :)


  6. Dragut. Nu le ascult frecvent, dar stiu ca au muzica buna !


  7. Cu mare plăcere am citit... Şi îl ascult pe Phil Collins... O zi cât mai bună îţi doresc!


  8. Geocer Says:

    Si eu ascult Magic FM. La bucatarie, in masina, peste tot. Problema e ca (la fel ca toate posturile de radio comerciale) transmit tot timpul aceeasi muzica. Totusi, artistii ca Phil Collins, Smokie etc. au mai multe melodii, nu doar 1-2 cate transmit ei de la fiecare.


  9. Ma bucur Cristian ! Toate cele bune si tie !


  10. Da, adevarat Geocer. Strategie de marketing...


  11. CARMEN Says:

    ah daaaaa! Phil Collins! Genesis! ce vremuri frumoase! Eu am multe CDuri originale si le ascult cu multa placere, din cand în cand (la fel cum îi iubesc pe Sting, Eric Clapton, Abba...).
    Am salutat si debutul lui pe Broadway-Musical, în 2006, cand a compus multe piese noi, dupa succesul coloanei sonore din filmul de desene animate. Coproducator a fost si in Hamburg, dupa ce musicalul a obtinul un succes nemaipomenit în SUA si Olanda.
    Stilul de dans din "I can't dance" l-am imitat ani in sir! a ramas o emblema Genesis! :)


  12. Ma bucur sa vad aceste ganduri si amintiri frumoase Carmen. Cu adevarat, Phil Collins alaturi de ai sai Genesis, vor ramane ca unii dintre cei mai buni artisti din toate timpurile. Multumesc de vizita si toate cele bune !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !