Anger Management - serialul

La capitolul seriale si filme, pot spune ca de aproape 2 ani sunt un mare fan. Bineinteles, asta nu ma face nici un fel de specialist, om cu recomandari, sau alte alea, mai ales ca sunt o groaza de filme si seriale "clasice" pe care eu de abia le-am recuperat sau care sunt inca in progres...dar asta e deja o alta poveste, buna de detaliat intr-un alt post.


Pentru azi trebuie evidentiat totusi un nou serial. Poate ati auzit de el, macar o descriere rautacioasa, o asteptare din partea unui fan sau a altuia, sau cine stie, poate si sunt convins ca mai sunt inca, multi fani Charlie Sheen(inclusiv subsemnatul).


Serialul se numeste Anger Management si a fost anuntat cu destule surle si trambite, mai ales dupa ce in deschiderea primului episod, Charlie isi exprima cateva sentimente mai picante, care par a arunca sageti catre show-ul in care a protagonistul a fost inlocuit cu Ashton Kutcher, Two and a half men.


Cert este acum, ca noul serial pare sa aiba deja priza la public, fiind realizat in stilul caracteristic Charlie Sheen. Am urmarit si eu primele 2 episoade si pot spune ca de abia astept sa vad ce ne mai prezinta noul terapist-psiholog, Charlie in "Anger Management".


Un weekend cat mai placut !





2 Responses
  1. Nu l-am văzut, trebuie să recunosc. Dar,atunci când mă relaxez, ori citesc, ori văd câte un film/serial. Mi-am notat şi mulţumesc...
    Deocamdată m-am apucat să revăd ultimele sezoane din x-Files, pe unele episoade le pierdusem.


  2. Ooo, super serial. Multumesc ca mi-ai adus aminte. Il urmaream pe televizor cand eram mic. Toate cele bune Cristian !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !