Numai respect !

Desi au inceput returul de campionat intr-un mod aproape dezastros, in ultimele meciuri, rapidistii au reusit sa se redreseze si sa creasca din nou, atingand in aceasta seara un mic "apogeu".

Dupa cum spuneau si fanii cei mai optimisti, dupa cele 3 infrangeri consecutive de acum cateva etape, Rapidul are puterea sa se mobilizeze si sa ii bata pe urmatorii adversari : FC Vaslui, Dinamo si CFR Cluj. Pe Vaslui in Cupa Romaniei au reusit, cu Dinamo a fost 0-0, iar in aceasta seara, un minunat si de povestit nepotilor 5-0 la Cluj.

Chiar daca cu o ora inainte de inceperea partidei, fundasul stanga, Vladimir Bozovici a primit o teribila veste, mama sa decedand, chiar daca arbitrii nu au vazut 2 goluri si o lovitura de la 11 m, Rapidul a reusit sa se readuca pe podium si sa castige respectul fanilor si poate a mai mult de 75 % din populatia microbista a Romaniei prin ceea ce au reusit in aceasta seara.


Pentru seara aceasta, pentru memborabilele meciuri petrecute de-a lungul timpului si pentru cele viitoare, NUMAI RESPECT si bineinteles LEGIONE GRANATA !

Sursa foto : Gazeta Sporturilor
6 Responses
  1. Darael Says:

    Din pacate, singura victorie e a cooperativei care a aranjat meciul. Singurul "spectacol" a fost atitudinea de no combat a CFR-istilor.

    E trist cand valizele controleaza sportul. Asta ma face sa ma intreb daca ne uitam la sport sau la "marile manevre".....

    Normal, suporterii Rapidului sunt fericiti, CFR-istii sunt cu buzunarele pline, arbitrii satisfacuti, cooperativa rade.... toata lumea e multumita.

    Dar din departare se vede cum acest meci e un semn al decaderii. Momentul adevarului apare cand vin intalnirile cu formatiile straine..... atunci noi stam si privim umilinta uitand ca noi ne umilim singuri.

    Mitica, mergi la brutarie !


  2. Bun punctul de vedere legat de meciurile internationale. Se prea poate sa existe si astfel de practici, dar nu stiu de ce nu le-ar fi convenit celor de la CFR sa ia un imens avans aseara. Cine stie...noi sa fim sanatosi ! Toate cele bune !


  3. Darael Says:

    Tu ce ai alege, un avans 'imens' sau buzunarul plin ? Nu trebuie sa spui.... ideea e ca cei de la CFR aseara au ales buzunarul plin.

    Amu problema e cu suporterii.
    Auleu, le-a pasat vreodata de suporteri ? Poate, dar asta se intampla acum 1000 de ani inainte ca sportul (nu numai fotbalul) sa devina afacere.


  4. Se prea poate. Oricum, sunt multe lucruri de apreciat in jocul Rapidului de aseara. Daca cei de la CFR au fost sau nu corecti, asta ramane oarecum in aer...


  5. Cristake1974 Says:

    E cam ilogic sa spui de blat, in conditiile in care Rapidul da prin gropi cu codasele si isi taie prea mult din sansele la titlu, pentru ca ce? Sa cumpere apoi cu parale grele un meci cu CFR. Haida deh!

    Respect Bozo!


  6. Asa ziceam si eu Cristake. Respect Bozo ! Multumesc de vizita !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !