Momente de (re)inspiratie

Intotdeauna am fost fanul povestilor de viata, fie ca ele veneau din relatarile unor oameni, fie ca ele ramaneau scrijelite pe o foaie de hartie din care se compunea o carte, fie ca ele erau ilustrate in scenele unui film. De fiecare data, aceste povesti aduc cu ele multe invataminte si lucruri utile care ar trebui avute in vedere in multe dintre situatiile de zi cu zi si care fara sa ne dam seama, ne definesc modul de a fi.


Una din pasiunile care inca isi exercita drepturi asupra mea(si ma bucur ca se intampla asta) este vizionatul filmelor...acele cadre mai mult sau mai putin din viata reala, care ne poarta alaturi de carti, in lumi paralele, readucandu-ne foarte lin pe pamant la sfarsitul lor.


Noaptea trecuta, intr-o oarecare lipsa de somn si chef de facut altceva, am urmarit "Love and other drugs", un film care cu siguranta va intra in colectia mea de filme preferate, pe care le poti urmari de fiecare data cu aceeasi placere si care are un efect foarte bun asupra starii de spirit. Pentru a nu strica farmecul filmului, pot sa spun ca actiunea se petrece oarecum normal cu zilele in care traim...2 oameni alearga dupa lucrurile care le gasesc esentiale pentru viata lor in acel moment, si intamplator, se intalnesc, fac schimb de vicii si idei, urmand dupa aceea o regasire a fiecaruia in compania celuilalt.


Dincolo de actiunea care pare foarte real conturata, filmul m-a atras prin povestea sa, la fel intamplandu-se si cu povestile din Click, Care my sassy girl sau The notebook. Si pentru ca de fiecare data parca avem nevoie sa ne aducem aminte de niste lucruri(desi stim ca exista si le-am cercetat de atatea ori), momentul de inspiratie ramane la fel de viu ca in primul moment de revelatie.


O zi frumoasa sa aveti !

2 Responses
  1. Anonim Says:

    mi-ai trezit interesul. dupa ce-l urmaresc am sa scriu si eu despre el.
    cu ocazia asta iti recomand "A dangerous method". :)

    o zi faina in continuare! >:D<


  2. Ma bucur sa aud acest lucru my friend Julie :). Multumesc de recomandare :). O zi cat mai frumoasa !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !