Lumina din ganduri si suflete

In momentul in care eu scriu aceste randuri, suntem deja in a doua zi de Pasti, una din marile sarbatori ale omenirii. Ar fi mult prea multe de zis legat de aceasta, eu nefiind poate cel mai vrednic de a le spune, asa ca o sa raman la ideea principala, in care Invierea Mantuitorului ne bucura pe noi toti, iar Lumina Sfanta ne patrunde in minti si suflete.


Este o perioada frumoasa a anului, sau macar ar trebui sa fie...lasand aspectul comercial la o parte, este o perioada cand majoritatea familiilor se reunesc, bucurandu-se de prezenta fiecarui membru in spiritul sarbatorii, in care prietenii se reintalnesc, iar toti cei apropiati realizeaza ca fara aceste cateva momente, parca timpurile in care traim ne pun piedici in a fi ceea ce suntem.


Personal, de abia asteptam sa ajung acasa dupa aproape o luna in marele Bucuresti. Desi imi plac foarte mult ambele locatii, nu poti compara locul unde ai crescut cu nimic in lume, acesta conferindu-ti mereu acel sentiment de liniste si bucurie de fiecare data cand il vezi si revii la el. Dupa ceva vreme agitata, cateva zile de relaxare si comuniune familiala sunt ca un medicament. Ma bucur foarte mult pentru acest lucru, ca si pentru faptul ca in ultimele 2 saptamani am reusit sa fiu alaturi de prietenii pe care reusesc sa ii vad din ce in ce mai rar.


Mi-ar placea sa cred ca invatam multe lucruri din povestile pe care le traim zi cu zi, si ca odata cu trecerea timpului, experienta si Lumina ne vor arata Calea cea buna la noile intersectii de drumuri.


Cu speranta si bucurie, va urez Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ! Hristos a inviat !



Sursa foto
14 Responses
  1. Tasha Says:

    Paste binecuvantat!~


  2. silavaracald Says:

    Adevărat a înviat!


  3. pandhora Says:

    Adevarat a Inviat!
    Sarbatori cu bucurie iti doresc!


  4. Adevărata a Înviat Andrei!
    Sărbătorp frumoase în continuare să ai!


  5. Anonim Says:

    Adevarat a inviat! Sa ai sarbatori frumoase in pace si bucurie iar cei dragi sa-ti fie aproape! :)


  6. Multumesc la fel Tasha !


  7. Sarbatori fericite Silavaracald !


  8. Multumesc la fel Pandhora ! Toate cele bune !


  9. Sa fie ! La fel si tie Elena !


  10. Doamne Ajuta ! Multumesc de vizita Gabriela !


  11. Iulia S. Says:

    Adevarat a Inviat!
    Sa te bucuri de acest sfarsit de vacanta!


  12. Multumesc Iulia ! Toate cele bune si tie !


  13. Toate cele bune, Rappa, sper că ai avut sărbători pascale frumoase, cu dragoste în suflet şi lumină în gânduri, alături de cei dragi!
    PS - cât pe ce să nu te mai recunosc la mine pe blog, te vei îmbogăţi, ceea ce îţi doresc din toată inima!


  14. Da, au fost frumoase, alaturi de cei dragi si sper din tot sufletul ca si luminoase. Multumesc, sa fie...am realizat o mica "rebranduire", dar sunt tot eu autorul din spatele textelor ! Salutari si la buna recitire !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !