Evadare...

Putin speriat de avertizarile meteo de ploi si vreme mai mohorata, m-am decis sa fac o plimbare ieri prin parcul Herastrau, una din locatiile mele favorite din capitala, o evadare daca pot spune asa, mai ales ca timpul nu ne mai permite sa mai facem toate acele lucruri la care altadata visam cu mare entuziasm.


Imi aduc aminte cu zambetul pe buze, ca atunci cand ma pregateam moral si sufleteste pentru venirea in marele oras, imi imaginam ca programul imi va permite macar de 2-3 ori pe saptamana sa ma duc sa ma plimb, sa observ, sa descopar si sa ma bucur de tot ceea ce are de oferit Bucurestiul. Acum, la aproape 2 ani distanta, obisnuit cu ritmul de aici, cu programul si activitatile cotidiene pe care ni le pregatim fiecare pentru viitoarea sau actuala cariera, ma vad privilegiat cand am ocazia sa mai am ceva timp pentru mine in care sa evadez pur si simplu pentru a imi limpezi gandurile si a inlatura oboseala grijilor si incarcaturii unei saptamani.


Alaturi de Parcul Titan, Parcul Herastrau reprezinta una din locatiile care m-au facut de fiecare data sa ma bucur de natura si sa ma intorc cu placere pentru a imi petrece timpul acolo cu prietenii sau chiar singur cu castile in urechi.


Si cum astazi se anunta o zi mai racoroasa, va urez o duminica placuta si relaxanta !




8 Responses
  1. Tudor Enea Says:

    Cand am ajuns pentru prima data in Bucuresti, in Herestrau m-am oprit sa imi trag sufletul. E minunat acolo si de fiecare data cand ajung din nou, fac tot posibilul sa ajung in acel parc, chiar si pret de cateva minute.
    Plimbare placuta, mereu si o duminica minunata!


  2. Geocer Says:

    Ce sa zic? Eu n-am fost nici in Herastrau, nici in vreun parc din Pitesti. Eu mi-am incarcat bateriile la tara, la poalele padurii.


  3. Multumesc Tudor. La fel si tie !


  4. Si eu obisnuiesc sa fac acest lucru Geocer. In cele cateva zile libere de dupa Pasti, probabil voi face la fel. O duminica frumoasa si multumesc de vizita !


  5. Anonim Says:

    e bine sa ai locuri in care sa evadezi. si e bine ca tu ai unde sa te refugiezi.
    o seara faina iti doresc, si o saptamana minunata!
    salutari din Ardeal! :*

    ps. imi place foarte mult melodia


  6. Toti avem cate un loc in care sa ne regasim, indiferent care ar fi acesta. Multumesc de vizita si sper ca esti bine !:*


  7. RobertN Says:

    Imi place mult Herastraul, zona aceea a Bucurestiului e deosebita. Numai bine iti doresc!


  8. Stiu Robert. Ma bucur sa aud asta. La fel si tie ! O saptmana cat mai buna !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !