Cat dureaza 5 minute ?

Pentru cei care au inca problema cu lipsa de timp(de oricare ar fi el...liber, ocupat, pentru odihna, etc) sau cum ar spune englezul din Romania...Time Management issue, avem prezenta in exclusivitate reteta succesului. 


Pe aceasta vreme, acum 5 ani, marele sef de trib, aflat si astazi in functie dupa ce a fost reconfirmat la sfarsitul anului 2009, spunea ca in cazul in care Parlamentul va vota suspendarea sa, isi va da demisia fara probleme in 5 minute.


Aparent, timpul a trecut ca un nebun...parca imi aduc aminte ca ieri de aceasta frumoasa si curajoasa afirmatie si mai ales pe cei care se uitau increzatori in si anume cavitatea bucala a omului cu pricina. Bineinteles, reteta este probabil pusa la pastrare pentru generatiile care vor urma, presarata cu arome de moguli, bunici, copii cu pixeli albastri si flacari violet, dar si cu gesturi care vin de la obraz(prietenii stiu de ce, Dinu Patriciu), mai ales ca  mai ieri, tovarasa EBA le spunea de la obraz olandezilor care nu ne vor in Schengen ca sunt naspa si ca de-ar fi fost Rotterdam, Constanta(si probabil Parlamentul European salcie la mal sau ceva...), in 5 minute se rezolva problema...


Sa fie oare vorba de aceleasi 5 minute sau putem sa numim situatia ca una propice pentru dosarele X ?


Sursa foto
12 Responses
  1. Diana C. Says:

    "si probabil Parlamentul European salcie la mal sau ceva..." =))) Genial!


  2. Multumesc, ma bucur ca ti-a placut tovaraso :). O seara cat mai linistita !


  3. Diana C. Says:

    Asemenea! Si nu te opri din scris, ca incepe sa-mi placa :D


  4. Multumesc de incurajare :) ! Doamne Ajuta !


  5. În jurul prezidentelui, timpul se scurge cu totul altfel, fără nicio îndoială...


  6. RobertN Says:

    Ce interesant ca nu s-a inclus printre "lichele". Interesant materialul din care sunt construiti astfel de oameni, mai ceva ca kevlarul.


  7. Asta clar Cristian, fara nici un fel de dubiu...


  8. Da, Robert...a fost epic...in special scena din final cu puiul de...Eh, asta e, noi sa fim sanatosi si Doamne Ajuta !


  9. silavaracald Says:

    Și-a respectat cuvântul dat atunci tot așa cum și l-a respectat și pe cel de a se întâlni în Piața Universității o dată la trei luni cu populația. De fapt, populația aia l-a așteptat în iarna asta la locul știut, doar că el avea probabil treabă și n-a putut merge. Să-l înțelegem și pe el; e doar un biet om la urma urmei. :D


  10. Bineinteles, nici nu se pune problema. Iarna trecuta totusi am fost surprins la modul pozitiv de actiunile oamenilor. Multumesc de vizita !


  11. silavaracald Says:

    Părerea mea e că fără acțiunile alea ale oamenilor care au răbdat acolo de frig, azi s-ar afla tot portocalii la putere.
    Nu știu cum va fi cu ăștia, dar sper ca măcar din calcul (al lor, nu al nostru; alegerile parlamentare, apoi cea prezidențială), să ne fie un pic mai bine și nouă.


  12. Si eu sper. Ma bucur oarecum ca USL domina acum, dar spre sa ramana uniti si de acum incolo. Altfel, nu o sa fie nicidecum diferit.


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !