Romanii si Customer Care

Astazi a fost o zi super din multe puncte de vedere. Una dintre particularitatile acesteia(deh, nu ti se intampla asa ceva zilnic), a fost faptul ca am plecat intr-o locatie cu un scop si m-am intors cu mai multe, iar cele adiacente celor intiale, m-au surprins placut, nepunandu-ma la nici un fel de cost aditional.


Locatia se numeste Carrefour ! Ca un student ce sunt, scopul initial era sa imi cumpar, cum spune romanul, de-ale gurii pentru zilele ce vor urma. Si cum mergea tovarasul cu cateva rontaieli precum si o punga de cartofi in mana spre casa, a constatat ulterior ca nu ii cantarise...s-a intors intr-un sprint la magicele cantare(tinand cateva fete la coada...eh...) si apoi la achitat...cand ce sa vezi...il astepta o doamna de la promotii care ii spune cam asa : "Sunteti fericitul castigator al promotiei Carrefour". Eu (curios de fel, mai ales ca nu prea cred in povesti cu promotii, alba-neagra si jocuri de noroace) achit frumos bonul meu cel "mare"(si la figurat si in valoare), dupa care o urmez pe doamna respectiva la o alta casa, unde imi scoate premiul si anume o cafetiera, imi stampileaza bonul si imi ureaza felicitari !


Va dati seama ca intamplarea m-a bucurat extrem de mult(nu neaparat ca as fi mare consumator de cafea, dar mai ales pentru ca astfel de lucruri reprezinta ocazii speciale). 


Si uite asa m-am indreptat spre camin cu o cafetiera si cu produsele mele alimentare. V-as arata si poze, dar nu am cum sa le descarc, asa ca ma voi rezuma la a spune "Traiasca Customer Care", "MULTUMESC CARREFOUR" si nu in ultimul rand "Si la mai mare" !


Sursa foto
18 Responses
  1. Geocer Says:

    Iti urez si eu felicitari (ca sa folosesc expresia ta), dar sa stii ca eu castig cate ceva aproape de fiecare data cand merg la Carrefour. Sambata am castigat o sticluta cu apa de gura si o rama foto.


  2. Super ! Si eu merg frecvent la Carrefour, dar nu am mai castigat pana acum. Toate cele bune Geocer !


  3. Felicitări!
    Nu am câștigat nimic până în prezent!
    O săptămână frumoasă cu multe bucuri!


  4. Multumesc Elena ! Cine stie, poate viitorul te va surprinde placut ! Toate cele bune !


  5. pandhora Says:

    norocosule :)
    fii pe faza data viitoare :)


  6. Dap, Pandhora, asa o sa fac :)


  7. Deci pot spune că eşti un norocos. Felicitări. Se poate, totul este să perseverezi, nu? Aşa că... multe drumuri către Carrefour! He, he! Nu sunt un fan al lor, dar nu se ştie niciodată. Dacă ajung pe-acolo şi se lasă cu vreo ciungă te anunţ, Rappa!
    Toate cele bune, am zâmbit alături de tine. Şi m-am bucurat.


  8. fosile Says:

    Ai mincat "ceva" cind ai fost mic?
    Ca altfel nu-mi explic dispozitia acelei de a te astepta cu cintaritul,etc.


  9. Multumesc Cristian ! Nu stiu cata perseverenta, dar un strop de noroc, a fost clar :).


  10. Nu am astfel de practici fosile...cat despre asteptat, ma bucur sa vad ca lumea mai este si rabdatoare si nu numai crizata si antipatica.


  11. fosile Says:

    Scuze!N-am vrut sa te supar.
    Se spune despre norocosi ca in foarte frageda pruncie au mincat...

    In ce priveste intimplarea de la supermarket,poate ca e un prim pas,in cazul tau si sa speram ca vor mai fi cit de multi.
    Sa-ti fie bine!


  12. Stai linistit fosile, nu m-am suparat. Da, cunosc expresia, cat despre intamplare, ma bucur ca s-a intamplat, a fost ceva super dragut, dar norocul are totusi locul lui, pentru restul lucrurilor trebuie multa munca si dedicatie. Toate cele bune !


  13. Te felicit Andrei! Ma bucur pentru tine.O intamplare placuta, care te face sa mai uiti de una- alta...:)


  14. Multumesc doamna Elena ! Asa este, te bucura foarte mult si te entuziasmeaza. Toate cele bune si multumesc de vizita !


  15. marada Says:

    Sa o folosesti sanatos!



  16. Monica Says:

    mie imi place Carrefour dar nu cred ca voi castiga:))

    Bravo ...norocosule:D


  17. Multumesc Monica :). Ma bucur ca ai trecut pe aici :). Toate cele bune !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !