Noi suntem deontologi(partea a noua) - Unde dai si unde crapa...

Aceasta celebra veche zicala romaneasca este la fel de potrivita si acum in cele mai multe situatii, chiar daca timpul sau se poate spune ca a trecut de multa vreme...m-as referi aici la o groaza de subiecte cotidiene care nu stii cum sa le mai cataloghezi, amuzante sau de-a dreptul penibile, dat fiind faptului ca oamenii au straturi de masti foarte bine intiparite pe creier, lucru ce creeaza o mentalitate dusa aproape la extrem.


In realitate, toti ne dam, nu-i asa, rotunzi nevoie mare ca sustinem principii democratice, libertate de gandire, ca sustinem tinerii si initiativele creative, interactive, promovam idei si proiecte, si toata aceasta mascarada care incanta pe toti, fiecare plecand multumit acasa, impresionat de niste vorbe in vant.


Momentul adevarului se vede intotdeauna cand partea practica si implementarea celor denumite mai sus are loc...NU, nu suntem democratici, toti vrem sa avem puterea in maini si ne agatam cu ea de cei mai inalti pereti, NU, nu sustinem chiar asa de tare ideile creative si interactive pentru ca ne este frica de ziua ce urmeaza daca ii promovam pe cei mai buni, DA, ne place sa fim deontologi intotdeauna si sa aratam lumii cat de multe lucruri "inteligente" si fara nici cea mai mica legatura scoatem pe gura din dorinta de a ne da iarasi rotunzi, si DA, noi nu ne atacam niciodata adversarii, decat din dorinta de a ii proteja pe cei care se lasa usor influentabili.


Ar fi mai fi multe de spus...dar cred ca vorbesc de la sine...


Te iubim Romania, oriunde ai fi !


2 Responses
  1. Să ştii că aşa este. Tot românul s-a născut chibiţ, de când lumea şi pământul. Ne pricepem la toate, aşa că trebuie să ne dăm imediat cu părerea. :)
    Nu avem cum s[ facem altfel...


  2. Rappa_ru' Says:

    Dintr-o oarecare nefericire, putem spune ca asa este, desi experienta acumulata ar putea fi buna centralizata in alte directii.


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !