La o alta jumatate de drum...

Buna seara si bine v-am gasit din nou pe Find yourself again ! Si pentru ca se intampla, nedorit oarecum, sa pasim pe aici in aceeasi frecventa pe care timpul a inceput sa o ordoneze, pot sa spun ca imi lipsea acest lucru si ca e una din serile pline de ganduri si implicit filozofie...


Da, am ajuns la o alta jumatate de drum, lucru sugerat si de titlu...nu stiu cum a trecut acest an si jumatate de cand etapa facultatii a aparut in viata mea, parca ieri ii priveam pe ai mei cum, ingrijorati fiind, ma trimiteau plin de bagaje spre marele oras, iar astazi Bucurestiul reprezinta un gen de a doua casa.


A trecut ceva timp...si parca totusi nu asa de mult...uneori se intampla sa ma privesc profund in oglinda in intunericul relaxant si linistitor al noptii...s-au schimbat cateva lucruri si se vad oarecum...e adevarat ce se spune ca parca simtul responsabilitatii iti creste semnificativ cand vezi ca ai intrat intr-o lupta mult mai mare, din nou cu tine, dar echipa s-a schimbat...peisajul de asemenea...si vine un moment in care totul devine obisnuit, setea de afirmare si de dezvoltare personala si profesionala te face din ce in ce mai ambitios, iar inima iti pulseaza in vene o gama larga de senzatii, de la micul om matur, la imaginea proiectata sau la retrospectiva de acum o zi, doua, o luna, un an...


Si nu stiu de ce, ganduri si sentimente vin uneori din trecut pentru a ne verifica stabilitatea...suntem acasa ? Deseori vestile de la acestea nu sunt foarte linistitoare, intr-un ambient in care comparatiile parca nu au o relevanta anume...si cu toate acestea, stam si despicam firul in 6 ca 4 nu mai sunt de ajuns de multa vreme, si nu putem sa ne mai bucuram de entuziasmul de odinioara(fie ca acesta inseamna din nou, o zi, doua, o luna, un an...).


Stiu ca rezolutiile suna intotdeauna bine pentru lume...mie mi se par doar niste forme fara fond...oricum totul este directionat de Sus...visele parca suna totusi mai adecvat...ambitia si pasiunea iarasi ne fac sa dam tot ce avem mai bun pentru respectivul subiect...iar atunci cand iese, entuziasmul arhivat reiese de la naftalina exact cum copiii din noi se bucura pentru fiecare moment simplu, in care zambim neconditionat.


Pana una alta, sper ca pentru binele nostru, sa nu ne mai complicam existenta cu lucruri inutile, sau daca o facem, sa ne simtim impliniti pentru asta. Ma bucur pentru aceasta perioada din viata, si cel mai mult, multumesc Domnului pentru ca munca imi este rasplatita. Ce va fi de acum incolo, numai Cel de Sus stie.


Toate cele bune si o seara frumoasa !


13 Responses
  1. RobertN Says:

    Bine ai revenit! Bun lucru mai e blogroll-ul asta:)


  2. Multumesc Robert ! Asa este :). Toate cele bune si la buna recitire !


  3. Geocer Says:

    Bafta in continuare, in al doilea semestru.


  4. Multumesc Geocer, sa fie !


  5. Bine te-am regăsit, Rappa, într-o zi, cu multe în urmă, mă întrebam ce e cu tine. Din nefericire, de foarte mmulte ori "reuşim" să ne complicăm existenţa cu lucruri inutile. Orice-am face, nu putem să scăpăm de această "plăcere" cotidiană care nu aduce decât rău.
    Toate cele bune şi baftă!


  6. Bine te-am regasit Cristian ! Nu neaparat ca nu as fi vrut sa mai trec pe aici, dar oboseala si lipsa de dispozitie implicit mi-au mai redus din ideile zilnice. Inca nu am gasit solutia care sa imi garanteze impacarea facultatii cu dezvoltarea profesionala din punct de vedere practic si cu pasiunile, dar lucrez la asta. La buna recitire !


  7. IULISA Says:

    Bine ai revenit! multa inspiratie si spor maxim!


  8. IULISA Says:

    Bine ai revenit! multa inspiratie si spor maxim!


  9. Intr-adevar...ce va fi adica partea de viitor din viata noastra apartine horararii lui Dumnezeu.Ce va face El, ce va horari El va fi benefic pentru noi.
    Salutari de suflet Andrei!


  10. Multumesc la fel Iulisa ! O seara frumoasa !


  11. Multumesc la fel doamna Elena ! Toate cele bune !


  12. andrei Says:

    Bine ai revenit! :) Iti urez bafta in urmatorul semestru. ;) Apropo, multumesc de vizita :)


  13. Multumesc la fel Andrei. Este placerea mea :) !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !