A inceput sezonul !

Salutare tuturor ! Da, dupa cum am zis acum o vreme, m-am intors cu multe idei si ganduri in aceasta frumoasa vara. Putem spune fara probleme ca a inceput sezonul poate cel mai frumos al anului, asa ca va urez cu aceasta ocazie o vara cat mai minunata si nu uitati sa va bucurati de fiecare moment al acesteia !


Stiu ca a trecut ceva timp de la ultimul cu adevarat post, dar orele parca erau prea putine in ceea ce priveste o zi normala si parca timpul liber parea din ce in ce mai valoros. Pot spune ca am incheiat cu bine primul meu an universitar si ca sunt foarte bucuros in aceasta privinta(dar despre acest subiect voi detalia probabil intr-un viitor post) si ca acum(de fapt cam de vinerea spre sambata trecuta) ma asteapta(cel putin in teorie) cea mai lunga vacanta din istorie, asa ca vreau sa o valorific cat mai bine, cat mai placut si de ce nu, cat mai util, pentru ca de mult astept o vacanta de genul asta in care sa ma pot ocupa de ceea ce imi doresc, de pasiuni, vise, prieteni, plimbari si multe altele.


Chiar daca nu am fost prezent pe aici, s-au petrecut(cel putin din punctul meu de vedere) cateva evenimente notabile pe care as vrea sa le trec in revista...in primul rand(poate cel mai important) vara si-a intrat in drepturi si acea vreme frumoasa ne face sa zambim din ce in ce mai mult. Pe plan fotbalistic un alt roman(si rapidist de-al meu), Cristian Sapunaru a ridicat Cupa Europa League alaturi de echipa sa de club, FC Porto, iar spectacolul desavarsit a amutit lumea cand Barcelona a practicat celebrul stil de joc tiki-taka in fata echipei Manchester United in finala Champions League. Ajungand si in Romania, se poate spune ca unul din cele mai frumoase campionate s-a incheiat cu victoria Otelului Galati, urmata pe locul 2(cu plus sau minus) de FC Timisoara. Echipa mea de suflet, Rapid Bucuresti a terminat prima din cele bucurestene, ajungand pe un loc bun de Europa League(4), Steaua a luat Cupa Romaniei, iar nationala a recuperat jocurile slabe cu un meci foarte bun cu Bosnia. Pentru cunoscatori, Razvan Lucescu a renuntat in sfarsit la nationala si s-a intors la Rapid(alaturi de care a avut cea mai mare performanta a sa in 2006, precum si a Rapidului), unde a inceput construirea unei frumoase echipe si astfel se anunta un sezon foarte disputat care va incepe in 2 luni.


Ca si evenimente speciale, la Bucuresti au concertat cativa artisti din lumea buna muzicala precum Shakira, Sting, Scorpions, iar in aceasta seara(daca imi aduc bine aminte) cei de la UB40 vor fi si ei prezenti pentru a incanta publicul roman. Eclipsa de luna de aseara a fost frumoasa, sper ca v-ati bucurat de ea(cat si de lumina memorabila de dupa 1). In rest, nu pot decat sa zic ca sunt bucuros ca m-am intors aici, va multumesc pentru vizitele si comentariile voastre, si la buna recitire !

13 Responses
  1. silavaracald Says:

    Ce pot să-ți doresc decât o vacanță cât mai plină, care să nu-ți dea timp de blogăreală. Lasă că pentru asta e timp în celelate sezoane. :)


  2. julie Says:

    vacanta placuta.
    si distractie maximaaa
    >:D<

    imbratisari de la o veche prietena :*


  3. C.L.M. Says:

    :) O vara placuta cu mult soare:>

    Have fun!


  4. Tudor Enea Says:

    Salutari. Toate bune sa-ti fie:)


  5. Multumesc Silavaracald. Cred ca totusi o sa imbin activitatile impreuna cu blogareala, dar ai dreptate.


  6. Multumesc la fel Julie >:D<


  7. Bine ai venit Suflet de curva. Te mai astept pe aici !


  8. Multumesc la fel C.L.M. ! O seara frumoasa !



  9. Cristina Says:

    Am ajuns sa numar zilele, pana pe 27 iunie... Sunt destul de stresata si oricat incerc sa ma detasez, nu reusesc...
    Iti doresc o vacanta cat mai placuta si multa distractie!
    O zi excelenta sa ai!


  10. Unknown Says:

    Melodia e geniala oricum.
    my fav:X


  11. Hmmm...trebuie sa te linistesti Cristina, pentru a putea sa te concentrezi. Mult succes la bac&admitere. O sa fie bine. O zi frumoasa !


  12. Ma bucur ca iti plac Oana ! Bine ai venit pe Find yourself again si te mai astept pe aici !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !