Cum era cu La Familia si cu adevarul gol golut ?

Tocmai ma uitam intamplator la un videoclip din cele mai recente(adica de vreo 3 ani incoace) ale lui Puya, in care noul stil il "prinde" aparent destul de bine, atat pe el si cat pe publicul care il asculta.


Dincolo de lucrurile care s-au spus, se spun si probabil se vor mai spune, ramane totusi o intrebare...cum era chestia aia cu "Lumea o sa ne zica tot La Familia, tot Sisu, tot Puya" si cu "Sisu si Puya nu sunt vanzare" ?


Pana la un raspuns cred ca piesele acestea au vorbit la vremurile lor, vorbesc si acum pentru cei care vad ce s-a intamplat cu muzica lor si probabil vor vorbi si de acum inainte...




17 Responses
  1. Lillee Says:

    Mie mi-au placut si atunci si acum. Nu trebuie sa fim foarte transanti. Parerea mea este ca trebuie sa te adaptezi vremurilor. Acum asta se cere... si na, s-a reprofilat si Puya oarecum.
    Daca nu... risti sa devii ( vezi cazul bietei Madalina Manole )...


  2. Tocmai asta e Lillee. Ei nu au fost cu chestiile comerciale. Ei cantau despre ceea ce simteau si nu le pasa cum era cu cerintele pietei "majoritare". Cat despre adaptare, nu era vorba de asta, era doar o parere de la un fan al muzicii lor. Salutare !


  3. Suhai Says:

    puya a pus pu**le gresit cand era tanar. acum si-o baga singur in gura cu talent. personal, mi se rupe de el, sisu e baietas si continua treaba buna.


  4. Nu comentez!
    Mulțumesc de vizită!
    Să ai o zi frumoasă!


  5. Şi eu cred că unele dintre piese vor vorbi de-a lungul timpului...


  6. Sophie Says:

    multe adevaruri in versurile lor


  7. C.L.M. Says:

    :)) Pai stii cum e,erau si eu la inceput, pana a prins la public si au vazut ca ies bani... banu' schimba omu' :) asa ca...

    Peace!


  8. Si mie imi cam pare rau de Sisu Danut-Iulian...acum, nu stiu, dar vorbele mi se par de prisos...


  9. Multumesc la fel Elena !


  10. Asa este Cristian, indiferent de ce s-ar intampla, pentru unii oameni, aceste piese vor ramane. Toate cele bune !


  11. Depinde de om C.L.M....mi-ar placea sa cred ca mai sunt inca oameni care nu se lasa influentati asa de tare de bani. Multumesc de vizita si te masi astept !


  12. Asa este Sophie. Toate cele bune !


  13. Ninulescu Says:

    In lumea reala, mereu vorbele sant una si faptele...alta. Asta este realitatea dura :(...Din pacate.


  14. Asa este Ninu. Multumesc de vizita. O seara frumoasa !


  15. C.L.M. Says:

    Pai mai sunt sa stii, eu, poate si tu, ne aflam printre ei:)

    Banii sunt doar hartii, ajuta la satisfacerea nevoilor, aduc fericirea pe moment, dar nu aduc ceea ce are nevoie un om cu adevarat, adica: dragoste, intelgere, protectie, etc... :)


  16. Cam asa e C.L.M. , desi nu e minciuna nici afirmatia cu "banii nu aduc fericirea, dar o cam intretin":)). In fine, depinde de fiecare in parte cum lasa banii sa intervina in viata. Multumesc de vizita si o seara frumoasa !


  17. C.L.M. Says:

    Adevarat:) Multumesc la fel:D


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !