La multi ani !

Chiar daca ziua de astazi nu a fost foarte frumoasa din punctul de vedere al vremii, noi tot sarbatorim cu drag aceasta sarbatoare care ne face sa ne simtim mandri, mai determinati si mai pusi pe distractie ! 


Asa ca, pe aceasta ocazie, urez un la multi ani incununat cu ceea ce va doriti voi, toate cele bune si multumim partenerelor noastre care sunt alaturi de noi in aceasta zi si se bucura alaturi de noi(la fel cum suntem si noi la randul nostru alaturi de ele) cat si celor care privesc aceasta zi ca una data in barci si care ne-ar creste si anume moralul masculin !
Distractie placuta ! 

6 Responses
  1. LA MULŢI ANI TUTUROR! Numai bine, noroc şi baftă în toate!


  2. Costin Comba Says:

    Cea mai tare urare de ziua barbatului, mi-a placut :"... multumim partenerelor noastre care sunt alaturi de noi in aceasta zi si se bucura alaturi de noi..."


  3. marada Says:

    LA MULTI ANI si sanatate!


  4. Multumim la fel Cristian !


  5. Pai nu ti se pare firesc ? Persoanele cu adevarat speciale din viata noastra sunt alaturi de noi si la bine si la rau. Salutari si toate cele bune Costin !


  6. Multumim la fel Marada ! Toate cele bune !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !