1 Mai, munca si romanii

Bine v-am regasit ! Iata-ne ajunsi si dupa ziua de 1 MAI, pe care toata lumea o astepta cu nerabdare si pentru care erau rezervate nenumarate planuri pentru fiecare dintre noi(sunt convins de altfel ca si nenumarate bilete, camere si alte chestii, dar deja intram in amanunte) ! Sincer sa fiu, nu prea am inteles niciodata bataia de cap pe care unii oameni si-o fac si multa agitatie media pe care o fac toate televiziunile, obiceiuri si traditii deprinse de-a lungul timpului si asa mai departe in unele zile ale anului gen 14 februarie, 1 mai si sunt convins ca mai sunt, dar nu imi vin in minte acum. Sa nu credeti ca sunt impotriva sau ceva, mi se par frumoase ca semnificatie aceste zile, chiar cu tenta draguta daca esti in ton cu atmosfera de atunci, dar uneori parca se duc la extrem niste "obiceiuri" si actiuni in masa, care sincer sa fiu, te fac sa te intrebi daca are vreo legatura uneori ziua respectiva cu ceea ce se intampla sau mai ales numele acelui geniu care a gandit strategia de marketing de asa natura incat sa ajunga aproape sa manipuleze masele in astfel de situatii. 

Dar sa lasam gandurile acestea ca subiect pentru un alt post si sa imi iau libertatea sa sper ca v-ati distrat cat se poate de bine in aceasta zi, ca v-ati reincarcat bateriile si ca sunteti din nou gata de treaba ! Daca ar fi sa analizam ceea ce am facut eu de 1 mai, as putea spune ca am incercat sa profit de ziua aceasta la maxim, ca de altfel cum incerc sa fac cu toate zilele libere, situatiile si anume sa descopar farmecul fiecarei clipe ! Nu mi-a iesit planul nici anul asta sa ajung la mare in aceasta zi(nu stiu de unde ideea, dar am vazut ca se respecta de ceva vreme si cum eu sunt un mare iubitor de mare, as merge sa o revad oricand si sunt sigur ca m-as simti foarte bine chiar si vazandu-o un moment), in schimb am incercat sa nu pierd nimic din ceea ce puteam face. Asa ca as putea spune ca am inceput prima zi a lunii florar  mai devreme cu vreo cateva ore, alaturi de unul din prietenii mei cei mai buni. Bineinteles ca daca ar fi dupa noi, timpul ar putea foarte bine sa stea in loc sau sa treaca(in special cand suntem toti) pentru ca oricum nu ne-am da seama cand ar trece sau cat ar sta. Astfel, undeva spre prima ora de dimineata, noi inca eram cu dilema daca sa mai stam sau sa ne bagam si noi in sfarsit la somn...asa se facea ca atunci cand rasaritul este absolut minunat, cand ar trebui sa te trezesti odihnit(ca un om normal, lucru ce la noi nu se pune problema) si sa te bucuri de o dimineata linistita si relaxanta, eu imi faceam plimbarea spre casa, asteptand sa patrund in lumea viselor. 

Dupa o oarecare vreme, ma gaseam alaturi de parintii mei, pe un sezlong, admirand un peisaj subcarpactic, la resedinta unor prieteni de familie. Vremea a fost superba pana spre seara, asa ca ziua a decurs aproape de perfectiune. 

Care au fost elementele care au facut din aceasta zi, una minunata ? Prezenta prietenilor, familiei, a unor oameni absolut minunati, a marii mele iubiri(masina), vremea, atmosfera creata de operele de arta de pe Magic FM si nu in ultimul rand, acel sentiment de liniste sufleteasca incununat de trairea unor clipe speciale care infrumuseteaza starea de spirit...

Si in final, o melodie cu o semnificatie aparte pentru mine ! La multi ani tata !

10 Responses
  1. uiţi de dragobete!
    am eu un text ce merge ca uns, ce fac e urât pe blogul tău, adică reclamă, dar poţi elimina conţinutul comentariului după ce te uiţi:):
    http://biancadobrescu.wordpress.com/2011/05/01/sange-ros/


  2. Un început de săptămână cât mai bun să ai, Rappa, mă bucur că te-ai relaxat şi ai avut momente de linişte sufletească. La bună recitire, gânduri bune!


  3. Anonim Says:

    la multi ani tatalui tau!
    o zi linistita alaturi de oameni dragi nu se compara cu nimic...ca sa fiu on topic ;)


  4. No problem ! Ma voi uita si iti las parerea mea dupa ! O zi frumoasa Bianca !


  5. Multumesc Cristian ! La fel si tie !


  6. Asa este Redksy ! Multumesc pentru urare si toate cele bune !


  7. Lillee Says:

    La multi ani tatalui tau!!!
    Cat despre 1 mai, noi nu facem planuri niciodata. De fapt, nu ne facem planuri in general. Ne hotaram cu o zi inainte de eveniment. Si mereu iese superb :)


  8. dreeandreea Says:

    Zic şi eu la mulţi ani tatălui tău. Foarte drăguţa postarea...si sunt de acord cu tine. Nimic nu se compară cu căldura şi liniştea resimţite alături de familie!!
    A da, şi Magic Fm rulls :))
    Take care!


  9. Multumesc Lillee:). Dap, am constatat si noi de-a lungul timpului ca asa iese cel mai bine,culmea:)) ! O seara frumoasa !


  10. Multumesc, ma bucur sa aud aceste lucruri:). Asa este, take care too Andreea !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !