Robotzi-ed

In postul de tranzitie, tocmai mi-am dat seama ca am omis ceva foarte important care s-a intamplat in acest timp si care in perioada care a urmat a cam revolutionat Romania prin modul absolut genial al umorului si imaginatiei dovedite. Da, vorbesc aici, despre cei de la Creative Monkeyz, care dupa parerea, merita RESPECT si ar trebui incurajati(nu ca ar avea nevoie) sa continue cu operele lor, pentru ca o fac intr-un mod "mai absolut ca vodca" de genial.


Pentru mine, chestia asta cu Robotzii s-a intamplat undeva prin februarie spre martie cred, cand deja aparusera vreo 3 episoade din ceea ce urma sa devina in ultima perioada, poate cel mai asteptat si cunoscut nume in materie de seriale scurte din Romania. Revenind la idee, imi aduc aminte si acum ca veneam dupa o zi de facultate, si mergand cu o colega(poate mai sarita de pe fix decat sunt eu), incepe sa povesteasca la un moment dat actiunea din Robotzi, pufnind intr-un ras zgomotos la fiecare 3 secunde. Zic, ok(in sinea mea), no problem,(cum ar zice Momaie...o criza de ras intr-un loc public, am mai trecut noi prin d-astea...dar despre asta vom vorbi intr-un alt post), dar macar sa am si eu idee, ca sa stiu o treaba. Intr-un final, reuseste printre hohote de ras sa imi spuna despre ce e vorba, ajung la camin(unde unul din colegii mei dormea dus, dar asta e partea a doua), si caut respectivul episod. Cand am ajuns la episodul 2, am avut unul din acele blocaje de ras,  cand nu te mai poti opri(prietenii stiu de ce) si te doare stomacul, maxilarul si lacrimile incep sa iti curga nestingherite(l-am intrebat a doua zi pe colegul meu daca m-a injurat strasnic si mi-a spus ca nu si-a dat seama, deci totul ok).


De atunci si pana acum, cei de la Creative Monkeyz au scos in fiecare saptamana cate un episod, si pe langa acestea, nenumarate creatii personale, pe care eu le admir. N-as putea sa spun decat RESPECT din nou si sa speram ca in Romania, odata cu trecerea timpului vor aparea din ce in ce mai multe creatii de succes !

12 Responses
  1. Monica Says:

    nu inteleg de ce mie mi se par mult mai tari primele episoade decat ultimile aparitii...?!?


  2. E o impresie pe care am avut-o si eu la un moment dat si cativa oameni cu care am interactionat. Eu raman la pararea ca la inceput era acel farmec al glumelor lor nemaiintalnit care ne amuza la capacitate maxima. Acum, in acelasi stil caracteristic, e posibil sa ne fi obisnuit in mare parte si sa ni se para la un moment dat ca nu mai este exact la fel ca la inceput. E parerea mea. Salutare si o zi frumoasa !


  3. andrei Says:

    Ma bucur ca vad asa ceva si pe un blog. Robotzii au avut un impact urias asupra societatii, pentru ca, trebuie sa spun, printre tineri, nu e unul sa nu fi auzit de acest serial.
    P.S. Episoadele 2,3,7,10,14 sunt printre preferatele mele.


  4. In mare parte si ale mele coincid cu cele alese de tine ! Sa le uram baietilor imaginatie bogata, iar noi doi sa ne citim cu bine ! Seara faina Andrei !


  5. Ana. Says:

    Sunt super episoadele. Mie imi plac, gasesc eu in fiecare cate ceva de care sa ma amuz. E ceva nou si baietii sunt chiar talentati si creativi. Sper sa nu inchida serialul prea curand ca deja mi-a intrat in rutina :P


  6. aventoro Says:

    la mine inca nu au ajuns acesti robotzi, ma uit si eu la un episod sa vad daca e ceva de capul lor :))


  7. De aceeasi parere sunt si eu Ana. Eu sper sa ne incante in continuare cu episoadele si creatiile lor ! Multumesc de vizita si o seara frumoasa iti doresc !


  8. Ti-i recomand din toata inima Sergiu. Te astept sa revii cu o parere. Vizionare placuta si o seara faina !


  9. Da, sunt foarte tari!
    Şi trebuie încurajaţi!


  10. Bine ai venit Bianca ! Exact asa ma gandesc si eu. Marile talente si minti stralucite nationale ar trebui promovate si incurajate cat de des posibil ! Multumesc de vizita si te mai astept !


  11. Lillee Says:

    Dap, si mie imi plac la nebunie :) Sunt geniale.


  12. Ma bucur sa aud asta Lillee ! O seara frumoasa in continuare si la buna recitire !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !