No face, no name...

Cam asa s-ar putea caracteriza ultimele zile si saptamani...as putea spune ca dupa o lunga perioada de gandire, timp mai mult sau mai putin liber, chefuri, stari si alte chestii de gen, am vazut si am trecut prin multe lucruri, ale caror povesti tind inca sa se scrie...


Voi incepe cu detaliile probabil de maine, urmand ca incet, incet sa revin din nou pe aici cu scrieri pentru voi...multumesc pentru vizite, atentie si parerile voastre si ca de obicei, Find yourself again va asteapta cu bratele deschise, acum sub o alta forma.


O seara frumoasa !


10 Responses
  1. julie Says:

    imi plac schimbarile tale! >:D<

    sper ca iti merge bine.

    toate cele bune :*


  2. Ma bucur ca iti plac Julie:). Sunt bine, si sper ca si tu esti la fel:). Toate cele bune iti doresc si eu si multumesc de vizita :)


  3. Bianca Says:

    Imi place melodia asta mult, o am si pe telefon!


  4. Si mie imi place Bianca:). O seara frumoasa si multumesc de vizita !


  5. andrei Says:

    Frumos background! Si bine a revenit! Sa ne citim cu bine!


  6. Geocer Says:

    Te pregatesti de vacanta de vara?


  7. Multumesc Andrei, ma bucur ca iti place:). Aceleasi urari si pentru tine !


  8. Nope, ma pregatesc de presesiune si sesiune, dar mai am vreo cateva zile de vacanta pana incepe nebunia. Toate cele bune Geocer !


  9. Bine te-am regăsit, Rappa, aştept cu interes postările pe care ni le vei oferi. Îţi doresc numai bine în toate, la bună recitire!


  10. Multumesc la fel Cristian:). O zi cat mai frumoasa !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !