Fotbalul spectacol da recital cu Messi si Falcao

Dupa cum probabil cei mai multi dintre voi stiti, ieri si astazi s-au inregistrat primele manse din semifinalele Champions League si Europa League. Cap de afis a fost ieri fara alte prezentari El Clasico, Real Madrid vs. Barcelona, iar astazi s-ar putea transpune in ceea ce s-a numit FC Porto - Villareal. 


Seara precedenta, Barcelona si-a practicat inconfundabilul "tiki taka Barcelona"(dupa cum spunea si Gigica, probabil in timp ce Petrica era preocupat cu GeSePeu'), realizand aproape la fiecare manevra de atac cate 30-40 pase consecutive, innebunindu-i practic pe cei de la Madrid, impreuna cu "The special one", care avea sa urmareasca recitalul lui Messi din tribune in ultimele minute. 


Dupa cum s-a vazut, Realul nu s-a comparat la stilul de joc cu Barcelona, iar dupa eliminarea lui Pepe, fragilul echilibru s-a rupt, lasandu-i loc genialului argentinian pentru a incheia seara in stilul caracteristic cu 2 reusite superbe.


In aceasta seara, balul a fost deschis in ultimul minut al primei reprize de cei de la Villareal. Ce a urmat, este practic imposibil de descris, asa ca va voi lasa pe voi sa va spuneti opinia. Celelalte 2 semifinale din cele 2 competitii au fost Schalke - Manchester United 0-2 si Benfica Lisabona - Sporting Braga 2-1.


Enjoy the magic of football !


www.Sport.ro
Categories : | edit post
12 Responses
  1. Zadkielix Says:

    Doi oameni deosebiti ce-si etaleaza calitatile , la cel mai inalt nivel! Cu adevarat, fotbalul devine o arta, asemeni unei poezii in care fotbalistii pot desena si reprezenta, cu ajutorul unei mingi trasee extraordinare.


  2. Asa este, si ma bucur ca putem admira aceasta arta, si intotdeauna speram la mai bine si pentru "autorii" din Romania !


  3. Darael Says:

    Cine ar fi spus ca scorul final o sa fie FC Porto 5 - 1 Villarreal ?


  4. Probabil nimeni, sau undeva in sufletul lui, Falcao...cine stie...important este ca spectacolul a fost genial !


  5. andrei Says:

    am vazut si El Cl4sico si Porto cu Villareal, spectacolul a fost pe cinste...Imi doresc sa vad o finala de UCL FC Barcelona - Manchester Utd. (mi-as fi dorit Schalke, dar nu cred ca mai e cazul) si FC Porto - SL Benfica.


  6. Ceea ce ai descris tu prietene, este spectacolul ideal. Doamne Ajuta ca fotbalul spectacol sa ne incante cu tot ce are el mai bun ! Salutare Andrei !


  7. Costin Comba Says:

    Nu am ce comenta, Real - Messi 0-2
    Nu poti avea pretentii de echipa mare, daa un singur jucator distruge 5 oameni de-ai tai in 3 metrii patrati.
    Man U sper sa castige, dar va fi greu cu barca.


  8. Bine punctat Costin si bine ai venit pe Find yourself again ! Si eu preconizez, dupa cum spuneam, aceleasi echipe in finala, dar sunt curios cum vor aborda Schalke si Real Madrid returul. Multumesc de vizita si te mai astept ! O seara frumoasa !


  9. Regret că nu am văzut meciul, dar nu este pentru prima oară când se întâmplă asta. Sunt un admirator al Realului, poate că a fost mai bine că nu am urmărit partida...


  10. Pot sa spun ca spectacolul a meritat. Poate data viitoare !


  11. Tudor Enea Says:

    de felul meu nu tin cu nici o echipa, insa sustin fotbalul ca spectacol si tin cu echipa care joaca fotbal. de aia nu am tinut cu Interul lui Murinho anul trecut si mi-a fost ciuda ca au eliminat-o pe Barca. De aia nu am tinut nici uc Real anul asta. Messi, Xavi sau Falcao si Hulk sunt oameni spectacol. De aceea imi place fotbalul. Asteptam finalele.


  12. Asa este ! Si cred ca o sa fie spectacol in ambele competitii majore de fotbal ale Europei !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !