Sound of freedom

Da...a trecut si ultimul examen pe care il aveam de dat din prima sesiune din studentie(asta se intampla undeva pe vineri, dar am profitat de cateva zile pentru a nu auzi/vedea mare lucru decat decorul interior al camerei mele pentru a ma relaxa din plin) si pot spune astazi ca ma bucur din suflet si multumesc Lui Dumnezeu pentru modul cum a decurs primul semestru si prima sesiune din viata mea de student. 


Chiar stateam si dezbateam cu o colega cat de intensa si cata concentrare a fost pe noi in cadrul sesiunii...asta pentru ca inainte de aceasta, parca nu ne aducem aminte sa fi fost multe evenimente care ne-au concentrat atentia si modul de a ne petrece timpul intr-un asa mod...bine, la noi a fost(dupa cum va povesteam in postul anterior) si o aglomerare destul de mare datorita faptului ca totul s-a petrecut in cadrul unei singure luni de facultate...


In fine, trecand peste asta, acum pot spune(si sunt convins ca majoritatea dintre noi) ca ma simt ca si cum as fi liber sa ma bucur de aceasta saptamana cat de bine voi putea. Stiu ce voi face, nu cred ca vor exista urme de plictiseala, pentru ca dupa un astfel de program raman multe lucruri care isi asteapta randul pentru a fi facute. 


Blogul e doar unul dintre ele, pentru ca ideile(chiar daca nu au fost imortalizate aici) au existat si au ramas undeva intr-un colt de gand, pentru a fi trecute in aceste randuri cu primele ocazii...cat despre celelalte lucruri care le voi face in acest minunat timp liber, vi le voi povesti si ma voi bucura la maxim de el.


Vacanta placuta si sa ne citim cu bine !


P.S.: Este o vreme extraordinara afara, asa ca bucurati-va de frumusetea ei !



4 Responses
  1. Gânduri bune, Rappa, felicitări. Ce pot să îţi spun? Întotdeauna când avem răgaz pentru relaxare este bine să profităm la maximum de el. Fiindcă, ulterior, regretăm că nu am făcut-o. Aşa că distracţie plăcută, odihnă plăcută, încarcă bateriile... Zi bună!


  2. Multumesc Cristian Lisandru:)...asa voi face:)...in special ca o saptamana trece foarte repede, voi incerca sa profit de fiecare zi:)...salutare si sa ne citim cu bine in continuare:)


  3. Geocer Says:

    Felicitari pentru reusita si sa ai mult succes pe mai departe!


  4. Multumesc la fel Geocer:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !