Eu, serialele si timpul filozofic

Astazi a fost o zi in care am umblat pe multe teriotorii nepreconizate...dimineata a inceput intr-un mod placut(chiar daca dormisem din nou 6 ore si ma pregateam de drumul catre Bucuresti), si am avut o stare de spirit chiar frumoasa, pe care m-am gandit sa o impartasesc si cu voi. Dupa asta, am cutreierat putin prin lumea umbrelor luminate, dar nu am reusit nici pana acum, dupa cam 11 ore, sa imi dau seama de fapt daca stratul de praf cu care este acoperita este superficial sau nu...

Imi aduc aminte de momentele de dupa sesiune...cred ca au fost vreo 2-3 zile(asta incluzand si jumatate din nopti) in care puteam foarte bine sa nu fac altceva decat sa stau in patul meu, admirand peretii camerei mele si bucurandu-ma de relaxarea starii de spirit sau sa ma uit ca un nebun, care si-a rezervat timp pentru viitorul cat mai apropiat posibil, la filmele si serialele care isi facusera programare(lucru bineinteles facut). Asa ca, precum un copil inteligent care nu mai simtea oboseala acumulata, am vizionat(sau revizionat) cu o mare placere filmele care imi veneau in minte pe moment, si m-am bucurat din plin de cadoul celor de pe Vplay care imi daruisera o saptamana de cont VIP.

Saptamana de vacanta a trecut, m-am intors la facultate, iar timpul momentan imi acorda destul credit pentru cam toate activitatile pe care mi le-as propune(mai depinde si de vointa, si de cum as vrea sa mi-l petrec intr-un mod cat mai bun posibil). Ma bucur extrem de mult ca am revenit aici, in spatiul meu personal de regasire virtuala, si ca incep sa redobandesc din ce in ce mai tare acea mare placere de a scrie si de a va citi pe voi, cei care sunteti mereu prezenti pe acest blog.

N-am putut sa nu fiu innebunit de numeroasele seriale pe care cei de la Vplay le au de oferit, asa ca mi-am prelungit(din proprie initiativa de aceasta data) contul VIP pe inca 2 luni...in seara aceasta am terminat de vizionat "Sex and the city" si pot sa spun ca am fost foarte fascinat...cum spuneam...uneori este nevoie ca cineva sau ceva sa ne aduca aminte de fapt ceea ce conteaza pentru noi, cat de multe lucruri si persoane frumoase avem in jurul nostru, si sa nu ne mai accentuam cu tendinte infinite acele lucruri care aparent ne lipsesc...

Ca sa personalizez o clasica reclama..."Stralucirea ochilor sai...de nepretuit...pentru toate celelalte exista Mastercard !".

O seara frumoasa  !

15 Responses
  1. Monica Says:

    eu am urat sex and the city...si urasc inca...


  2. Daca ne-am gandi pret de un minut macar, cate persoane au nevoie de dragostea noastra, cate ne iubesc, am gusta din plin frumusetea vietii daruite de EL.
    O saptamana frumoasa cu pace in suflet si realizari iti doresc Andrei draga!


  3. Sunt multe momente în care mă aşez în faţa calculatorului - ţin o grămadă de filme prin el - şi revăd pelicule la care ţin. Nu neapărat seriale. Dar, dacă ai adus vorba, serialul meu preferat a fost şi rămâne Millenium, cu Lance Henriksen. Deşi dus, mi s-a părut că are de fiecare dată ceva care te atrage ca un magnet.

    Rappa, o săptămână cât mai bună să ai, din toate punctele de vedere...


  4. Stii cum se spune Monica...fiecare cu ale lui...o zi frumoasa si multumesc de vizita:)


  5. Asa este doamna Elena:). Multumesc de sfaturi si urari:). Toate cele bune si dumneavoastra:)


  6. Cam asa sunt si eu, dar mi-am dat seama cate seriale si filme frumoase am de vazut si pe care chiar imi doresc sa le vizionez:). Multumesc la fel Cristian !


  7. Geocer Says:

    Bafta in noul semestru!


  8. Multumesc Geocer, sa fie, Doamne Ajuta:). Salutare si o zi frumoasa !


  9. nasturash Says:

    Ai terminat de vazut Sex & The City? :o Good Lord, are 7 sezoane. :)) In afara de asta ce ai mai vazut? :>


  10. Hmmm...pai dap:)...sunt in proces cu "Two and a half men", "The Flinstones", toata istoria "Tom si Jerry", si am inca vreo cateva pe lista;)). Multumesc de vizita si te mai astept:).


  11. Sunt interesat Romanii au Talent si mi se pare un show foarte reusit:). Te voi contacta eu. O zi frumoasa iti doresc !


  12. BMD Says:

    A fost ok sex and the city.Dar cred ca era si mai ok daca gaseau alta actrita in rolul principal.Daca un cal vorbitor a facut minuni gandestete ce ar fi facut o actrita cu adevarat frumoasa


  13. Interesant punct de vedere Molie pe creier:))...mie unul mi se pare foarte tare actrita din rolul principal, simpla si in acelasi timp foarte complexa...de aici cred ca deriva toate intamplarile tari din serial. Multumesc de vizita si toate cele bune:).


  14. ivoire Says:

    seriale, iubire, filosofie...hm...
    ce zici de how i met your mother??
    :D:D


  15. Sunt la zi cu el:)...genial serialul:). Salutare si toate bune !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !