Rappa_ru' si 2010

Iata ca a mai trecut un an(am mai intinerit cu un an pentru ca noi suntem cei care vin tare din urma si nicidecum nu imbatranim pana vreo 99 ani, 12 luni si o zi) si ne gasim din nou la cumpana dintre ani, moment ce trebuie sa ne gaseasca alaturi de persoanele dragi noua pentru a mai adauga o fila in paginile sufletului fiecaruia dintre noi pentru a ne servi drept impuls atunci cand vom fi prea suparati, stresati, obositi, sictiriti si asa mai departe, intr-un cuvant...cand vom avea lipsa de motivatie sau saturatie suprema...


Dar sa nu mai aberam atat de mult si sa afirm ca pot fara nici un fel de problema spune ca pentru mine anul 2010 a fost alaturi de varsta de 18 ani, cea mai frumoasa perioada a vietii mele in care toate mi-au fost asezate de Domnul la locul lor, in orice fel de domeniu, sper sa fi meritat toate acestea si sa cladim din nou pe acest substrat(sau de ce nu pe altul) o noua minunata perioada si in viitor. Sa enumeram aici(pentru a exemplifica ceea ce v-am spus mai sus) ca am trait o super poveste, am avut o super clasa(we are MUSATINII 12 Tza), bac, admitere, totul in regula, lucrurile au mers intr-o armonie ca niciodata, vara a fost challenging pentru a ma pregati pentru ceea ce avea sa vina, si iata-ma acum, amintindu-mi de acestea, si la fel de mult de frumoasele povesti alaturi de prietenii mei, de care ma leaga atat de multe momente pline de farmec.


Pana la urma a venit Mosu' si la mine, un pic mai intarziat ca era in dubiu daca poate circula cu sania prin spatiul aerian roman fara cauciucuri de iarna, dar mi-a adus ceea ce imi doream si anume putina liniste sufleteasca si impacare cu mine de Sarbatori, si pe langa acestea a facut echipa buna cu mine si cu tata si am initiat un nou proiect numit ACER ASPIRE(postul este o premiera de asemenea, fiind primul realizat integral prin acesta), deci ii multumesc mult pe aceasta cale.


In inchierea postului, promit sa fiu mai activ pe blog in 2011, ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de noi, de toti, sa ne dea sanatate si putere de invatat/munca pentru a implini lucrurile pe care ni le propunem din drumul pe care mergem. 


La multi ani, toate cele bune, un an nou cat mai implinit si fericit tuturor ! Ne citim la anul ! Distractie placuta diseara pentru ca avem dubla sarbatoare !!!
20 Responses

 1. Rappa_ru' Says:

  Multumesc mult Monica:)...la multi ani si toate cele bune si tie:)


 2. La multi ani Andrei! Un 2011 mai bun~! ;)


 3. Rappa_ru' Says:

  Multumesc omule:)...la fel si tie:)


 4. La multi ani si multa sanatate!


 5. La multi ani! Sa fii sanatos, fericit, si mai ales iubit! Si sa ai parte de tot ce iti doresti! :*


 6. julie Says:

  la multi ani! >:D<

  si un an si mai bun decat asta iti doresc.
  ai grija de tine.


  o veche prietena. :)


 7. Rappa_ru' Says:

  La multi ani si tie Manu:)...toate cele bune si un an nou cat mai implinit:)


 8. Rappa_ru' Says:

  Multumesc la fel Zmeurica0112:)...toate cele bune, un an nou cat mai reusit si mai ales note mari:)


 9. Rappa_ru' Says:

  Multumesc la fel Julie:)...un an nou cat mai implinit si mult succes:)


 10. Iulia Says:

  La multi ani si un 2011 cu multe bucurii, Andrei!


 11. Rappa_ru' Says:

  Iti multumesc mult Iulia:)...toate cele bune si un an cat mai implinit iti doresc si eu :)


 12. aA Says:

  la multi ani si toate proiectele sa-ti prinda viata!


 13. Sa-ti fie anul 2011 mai binecuvantat!


 14. marada Says:

  Sa ai parte de multi ani buni!


 15. Rappa_ru' Says:

  Multumesc Redsky:)...la fel iti doresc si eu:)


 16. Rappa_ru' Says:

  Multumesc la fel Marada:)


 17. Rappa_ru' Says:

  Multumesc doamna Elena:)...asa sa fie pentru toata lumea:)...o seara frumoasa:)


 18. Geocer Says:

  La multi ani si la multe impliniri.


 19. Rappa_ru' Says:

  Multumesc la fel Geocer:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !