Ganduri de vacanta

Bine v-am regasit ! A trecut o vreme de cand nu am mai fost prezent pe aici(oricat de mult mi-as fi dorit), dar iata-ma inainte de vacanta de Sarbatori, cu niste timp liber prezent mai mult ca de obicei si cu chef de viata, de a ma bucura de pasiunile mele si de a spera ca in aceasta perioada frumoasa de 2 saptamani ce va veni, voi reusi sa imbin toate lucrurile si planurile pe care doresc a le realiza, in scopul de a imi incarca bateriile si de a ma bucura de fiecare moment.


As avea multe sa va povestesc, legat de orice, dar sper sa reusesc sa fac asta in fiecare dintre viitoarele mele posturi. Abia astept sa va citesc pe voi, cei care nu ma uitati si ma cititi, chiar daca eu nu sunt prezent mereu printre voi, sa ma bucur de timpul liber si sa incerc sa aduc acest blog la statutul pe care il avea acum ceva vreme si cand se gasea printre prioritatile mele.


Dar destul cu vorbareala...va las aici o melodie frumoasa si sa ne citim cu placere si de acum incolo !


12 Responses
  1. Secret life Says:

    bine ai revenit ! d'abia astept postarile tale:P


  2. Bine te-am regasit Secret Life:)...thanks:)...o sa urmeze:P:)...o zi frumoasa:)


  3. Monica Says:

    hei bine ai revenit
    si ma bucur ca te am cunoscut, desi eram la munca si cand mi-am dat seama cine esti ma simteam ciudat si timida, de aia nici nu stiam exact ce sa ti spun...:P
    eram luata prin surprindere...
    poate a doua oara o sa fie altfel:P


  4. Buna Monica:)...stai linistita:)...sigur o sa fie mai bine the next time:P...si eu am fost destul de suprins sa te intalnesc, mai ales ca am ajuns acolo intamplator, intr-o curs care nu s-a facut, si impreuna cu o colega ce voia sa isi ia un bilet de tren mai din timp;))...deci, cand e sa se intample, se intampla:)...care era probabilitatea sa ne nimerim sa mergem in acea locatie si te intalnesc?;))...iti doresc numai bine si probabil ne vom mai vedea la anul, daca vom fi sanatosi, ca eu maine ma intorc acasa, luand vacanta:)...toate cele bune si ne citim pe blogosfera:)


  5. andrei Says:

    hehe, e deajuns sa-ti urez o vacanta placuta! :D


  6. julie Says:

    hei again. ;;)
    o zi frumoasa plina de zapada iti doresc.
    >:D<


  7. flow Says:

    ...dupa o sesiune greuceanu ...se potriveste de minune ceva numit party :D...sau o intrunire de amigos si e bine bine...cheers!


  8. Multumesc la fel Andrei:)...bafta si Sarbatori fericite:)


  9. Multumesc la fel Julie:)...succes la scoala:)


  10. Exact:)...doar ca sesiunea inca nu a venit:P...oricum o sa ne intalnim cu colegii si cu prietenii si o sa fie o vacanta in care sper sa reusesc sa fac cele propuse:)...toate cele bune si un an reusit Flow:)


  11. Andrei multumesc pentru trecerea pe la Plimbare.Cuvintele tale lasate ..imi fac mare placere.
    Salutari si binecuvantari!


  12. Ma bucur sa aud acest lucru:)...toate cele bune si sa ne citim cu placere si de acum incolo doamna Elena:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !