To be continued...

Plec de la premisa ca acest eveniment, Lecturi Urbane se cere continuat pentru ca a fost un succes destul de mare dupa parerea mea. De ce spun asta ?...marturie raman cele peste 150 carti pe care oamenii au venit sa le admire, citeasca impreuna cu noi in Parcul de la Monument din Valenii de Munte, si mai ales, dupa cum spuneam in postul precedent, si-au gasit un prieten bun care sa aiba grija de ei si invers.


Ar fi multe de spus, dar ma rezum doar la atat...o amintire frumoasa a unei campanii si actiuni interesante care se cere continuata...speram ca la primavara sa mai organizam o editie care poate va avea mai mult succes decat aceasta pentru ca vom fi deja trecuti prin paginile primului eveniment.


Multumim tuturor si va asteptam si data viitoare:)...imi permit sa ma laud si eu cu o poza de prim plan, iar mai multe despre eveniment si desfasurare, cat si toate imaginile le gasiti aici.
0 Responses

Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !