New opportunities

Cand vine vorba de sesizat diferente, dupa parerea mea, orice mica diferenta pentru tine conteaza, pentru ca altfel, nu ti-ai mai lua viata, ideile si identitatea personala in propriile maini si nu ar mai conta ceea ce faci pentru tine(ceea ce inseamna ca ai pierdut orice fel de contact cu tine). Asa ca tot timpul trebuie sa fii tu, si sa gasesti portitele ce iti pot deschide drumurile spre viitorul pe care ti-l doresti, indiferent de ceea ce ar prespune acesta.


De la premisa aceasta, adaugand pasiune si ambitie 100% au plecat cei de la AIESEC, o organizatie studenteasca ce isi propune sa descopere drumul spre o viata personalizata si unica a fiecarui membru, acesta dezvoltandu-si calitatile si abilitatile pana la nivelul la care sa devina exact acea persoana care isi doreste sa fie, cu persoanele cu care vrea sa interactioneze si cu slujba si pasiunile pe care le iubeste. 


Ieri seara am participat la una din prezentarile lor(fiind foarte interesat sa fac parte din aceasta organizatie...mi-au atras interesul foarte mult mai ales ca pretuiesc 2 dintre calitatile pe care eu le consider esentiale, ambitia si pasiunea pe care o pun in tot ceea ce fac.


La prezentare a fost chiar foarte frumos...de la inceput si pana la sfarsitul acesteia...organizare super, prezentare de cea mai buna calitate si opinii foarte interesante ale oamenilor care sunt in interiorul organizatiei si care si-au schimbat vietile intr-un moment de la deschiderea unor orizonturi...practic niste tineri ca si noi, care stiau mai mult sau mai putin pe ce drum se indreapta si care au reusit sa faca din pasiunile si dorintele lor, acele lucruri pe care iti doresti sa le practici pana la epuizare si care au trait experiente unice ce le-au schimbat sensul vietii.


Am aplicat cu interes si entuziasm la aceasta organizatie si sper sa reusesc peste o luna sa ma numesc membru AIESEC. Vor urma cateva interviuri(atat de grup, cat si individual) si niste mici task-uri in urma carora se vor determina noii membri. Mi-a ramas in minte ceea ce ne-au spus cei de acolo..."indiferent daca reusiti sau nu sa intrati, nu uitati sa faceti ceva cu viata voastra in afara cursurilor".


Mi se pare foarte normal, mai ales ca doar de noi depinde sa facem in viata ceea ce ne dorim si sa ne bucuram de fiecare clipa. Urati-mi noroc ! O seara frumoasa !


0 Responses

Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !