Despre entuziasm si pasiune

Apropo de clasa a 12a, examene si admitere, trebuie sa recunosc ca desi a fost cea mai tare clasa de pana acum, cu cele mai frumoase momente, multe dintre ele unice, si in care Domnul mi-a asezat majoritatea numai clipe de fericire, tensiunea si presiunea examenelor, precum si oboseala, si incercarea de a face ceva bun cu timpul meu liber, si asa putin, m-au facut sa uit uneori de mine, de pasiunile si lucrurile pe care le faceam cu atata bucurie, entuziasm si pasiune pana atunci. Nu zic ca este un lucru neaparat rau, avand in vedere frumusetea celorlalte multe evenimente care imi raman in minte si suflet si care au contat extrem de mult, astfel incat le-au luat locul in acele momente celor mai vechi, dar acum e vacanta, timp liber si parca, dupa perioada in care ma simteam bine si fericit si daca stateam sa ma uit pe pereti, pentru ca ma descarcam de toata energia si gandurile mai putin bune, de toata oboseala si stresul, ar cam fi momentul sa ma ocup si de lucrurile care ma definesc si pe care imi e dor sa le fac, chiar daca cheful, timpul sau circumstanetele nu spun mereu acelasi lucru...eu imi doresc sa le fac si o sa le fac. In acest fel imi voi implini vacanta cu tot soiul de evenimente din toate domeniile.


Ce pot a spune decat ca entuziasmul parca imi creste de fiecare cand ma gandesc la acest lucru, si ideile imi vin minte care mai de care mai creative si pline de initiative...trebuie sa recunosc ca mi-e dor si de niste persoane si locuri, in special de mare, la care nu sunt sigur ca voi mai ajunge...pentru mine e ca si cum as fi eu in fiecare picatura de apa, in fiecare coltisor al lumii, si cu orizonturi infinte...marea imi da aripi, si ma poarta liber in orice loc de pe pamant, fie el real, maginar sau din suflet.


Vedem noi cum rezolvam si cu asta....pana atunci, sper ca entuziasmul si pasiunea sa faca din timpul liber care urmeaza noi momente de neuitat:). Vacanta placuta in continuare si nu uitati sa va bucurati de cat mai mult din ea:) !

2 Responses
  1. La fel şi ţie, gânduri bune!


  2. Multumesc Cristian:)...toate cele bune:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !