Riders on the storm...

Pentru ca inca nu am timpul necesar pentru a trece pe aici atat de des pe cat mi-as dori si pentru a interactiona cu voi asa cum o faceam altadata(cel putin pentru moment, mai e putin, Doamne Ajuta), pot macar sa va mai salut si sa va mai las cate o melodie sugestiva care sa mai afirme starea mea de spirit din "timpul liber"(si pun ghilimelele pentru ca nu stiu cata identitate personala mai are expresia:D...vorba ceea..."las' ca n-om muri noi de atat, trebuia sa vina si asta o data si o data"). Asa, revenim...nu imi place sa ma plang, pot spune ca este chiar un mod destul de negativist de a privi problema...plus ca, acum, fie ca imi place sau nu sa recunosc, sunt destul de activ, chiar daca nu 100% asa cum mi-as dori eu...noroc ca mai exista si "portite de scapare" intre lucrurile ce necesita timp ocupat si lucrurile care ne plac si pe care le facem in timpul liber:)...pacat ca nu putem gasi mereu o egalitate intre cele 2...dar unde ar mai fi farmecul ?


Asa...lasam filozofiile pentru alte dati cand o sa fiu in special pe acest domeniu...momentan, vreau sa va las o melodie, zic eu frumoasa, cu rezonanta a starii de spirit...de acum si de altadata:).


Enjoy si ne mai citim, sper eu, cat de curand:)...o zi frumoasa !



17 Responses
  1. Anonim Says:

    vb ta..a venit si ziua asta....si cand te gandesti k o sa iti aduci aminte de senzatiile astea de dinainte de examen;park era totusi bn. cand erai Elev...
    Hai k mai e putin...bafta!


  2. Pai cam asa se intampla...in orice situatie exista cel putin 2 moduri de a privi esentialul ei, si mai ales chestia cu "before" si "after" care de obicei creeaza hohote de ras:))...multam mult:)...bafta si o zi frumoasa:)


  3. Monica Says:

    Andrei o sa ti fie asa dor de vremurile astea....

    stii...ce e in fata e din ce in ce mai greu....


  4. FlavY Says:

    f draguta melodia :) am mai auzit-o. Nu pot decat sa-ti urez bafta la bac si la facultate (oricum, tot primul vei fi) si sa infrunti greul care iti va iesi in cale.
    P.S. Merci ca mai treci si pe la mine pe blog! :)
    Ciau si bafta!:*


  5. Sunt convins Monica:)...nu am zis ca nu o sa se intample asta, sau ca nu mi-a placut:)...sunt convins ca asa este:)...mult succes in continuare si o seara frumoasa:)


  6. Multumesc de incurajari si urari Flavy:)...sper sa fie bine, Doamne Ajuta ca mai e putin:)...cu placere:)...tine-o tot asa, si mult succes si tie:)...o seara frumoasa:)


  7. Hehe :) melodia asta imi aduce aminte de vremurile cand ma jucam NFS Underground ;)) si stai linistit, trecem noi si de bac :))


  8. Cunosc foarte bine ceea ce vrei sa spui cu acele vremuri:)...e un motiv pentru care am si postat-o...niste vremuri frumoase imi revin in minte odata cu melodia asta:)...stiu:)...mult succes si Doamne Ajuta:)...o zi frumoasa Zmeurica0112:)


  9. Cristina Says:

    Mult succes la examenul de astazi! Iti tin pumnii!!!


  10. Multumesc mult Cristina:)...scz de intarziere:)...o seara frumoasa si toate cele bune:)


  11. Cristina Says:

    Nicio problema, norocul sa fie de partea ta si maine!!! Seara placuta si cat mai relaxanta...


  12. Multumesc mult inca o data:)...Doamne Ajuta:)...o seara placuta si frumoasa iti doresc si eu:)


  13. Cristina Says:

    Mai este si ziua de maine si ai scapat. Poti sa te bucuri de aceasta vara!


  14. De fapt Cristina, de maine pot sa imi iau si eu vreo cateva zile de odihna, dupa care ma apuc de repetat penrtu examenul de la facultate:)...dupa aceea, daca da Domnul sa fie bine, ma pot bucura de vara:)...multumesc de incurajari si urari:)...succes si tie anul asta si o seara frumoasa:)


  15. Cristina Says:

    Nu luasem in calcul examenul la facultate, simplificasem lucrurile...:) Multumesc, ma apuca durerea de cap daca ma gandesc la ce ma asteapta anul acesta.


  16. Nici o problema:)...stai linistita ca nu e chiar asa cum pare...e destul de greu la prima vedere, dar o sa vezi ca o sa iti placa mult in clasa a 12a...mie unul mi s-a parut cea mai tare clasa de pana acum:)...succes si sa auzim de bine:)


  17. Alexandra Says:

    Foarte frumos ce ai scris! :)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !