Bitza - Razboi in doi outro

Am ales sa va prezint de asemenea, o piesa foarte frumoasa de pian, o arta pentru suflete, care sa infrumuseteze seara aceasta de duminica:)...o saptamana reusita si toate cele bune:)




Categories : | edit post
11 Responses
  1. Parazitu Says:

    o piesa deosebita, cu versuri care se duc acolo unde simti ca te ung pe suflet.
    O saptamana buna!
    pEACE!


  2. Asa e Parazitu:)...multumesc la fel:)>-


  3. Si tie iti place muzica de pian? :) Eu o ador, ma linisteste.. e superba :x chiar mi`as fi dorit sa stiu sa cant la pian :| dar nu stiu.. invatasem intr-un timp sa cant "mockingbird" :D dar pe calculator, nu la un pian adevarat :)


  4. Dap Zmeurica, imi place mult sa ascult muzica de pian...hmmm, probabil mi-ar fi placut sa cant la pian...eu in schimb stiu sa cant la chitara, si imi place mult sa ascult Richard Clayderman:)...o seara frumoasa:)



  5. Fairy` Says:

    Ai avut dreptate. Nu a fost chiar atat de greu :)


  6. Ma bucur ca ti-a placut Manu:)...toate cele bune:)


  7. Ma bucur ca a iesit bine Fairy:)...sa auzim de bine:)


  8. S-a rezolvat Anonim:)...multumesc la fel:)


  9. FlavY Says:

    heeei..! multumesc ca-mi citesti blog-ul!:) si ca iti mai si place:D. Eu asteptam de mult "invierea" ta pe blog si ma bucur ca ti-ai adus aminte si de noi:). Superba melodia :x. Succes in toate cele anul acesta :*


  10. Cu placere Flavy(desi, fie cu iertare, rar intru pe la tine ca ma omoara timpul:D, dar mi-au placut articolele)...cand mai am timp si chef o sa mai dau si pe aici din cand in cand:)...ma bucur ca iti place:)...multumesc si succes si tie in tot ceea ce faci:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !