I don't want to miss a thing

Stiu ca nu am mai scris de multa vreme, promit ca o sa revin de indata ce voi beneficia de mai mult timp liber. Multumesc pentru ca voi inca ma urmariti chiar daca eu sunt "absent" de pe blog si va las un cadou incantator pentru o zi frumoasa cum a fost astazi:).

Pur si simplu pentru sufletele care iubesc sa iubeasca. Eu iubesc la nebunie acest lucru:). Enjoy !

Categories : | edit post
14 Responses
  1. julie Says:

    uite de cine mai dam pe aiciiiii.
    frumoasa melodie. tu cum mai esti?
    cum e cu competentele..bacu' alea alea?
    sper ca e totul bine. :*

    miss you.


  2. FlavY Says:

    ooooooo. Asteptam de mult timp un nou post. Si mai astept:D.
    Felicitari pt prima proba de la bac si pentru premiul de la chimexpert! (sper ca nu sunt tarzii felicitarile :-s ). Tine-o tot asa :-bd :*


  3. Sunt bine, multumesc Lui Dumnezeu Julie:)...tocmai m-am intors de la un concurs national si am luat si premiu ca sa ma laud:D, cu bacu' e bine pana acum...asta e vrajeala fata de probele scrise:D...noi sa fim sanatosi si Doamne Ajuta:)...toate cele bune si o seara frumoasa:)


  4. E bine de stiut:)...ma bucur sa aud asta:)...multumesc si multumesc:)...nu sunt tarzii...si chiar daca ar fi, stii tu...mai bine mai tarziu decat niciodata:)...multam la fel:)...o seara frumoasa Flavy:)


  5. Geocer Says:

    Rappa_ru-le, tu vezi-ti de bacul tau, ca de blog o sa ai timp toata viata. Bafta, deci !


  6. Asa e Geocer:)...multumesc de sfat, urare, gand bun si nu in ultimul rand de vizita:)...sa auzim de bine:)...o seara frumoasa:)


  7. marada Says:

    Hai, ca mai ai un pic si gata! Felicitari pentru premiu si mult succes in continuare!


  8. Multumesc mult Marada:)...toate cele bune iti doresc si eu:)...o seara frumoasa:)


  9. Unknown Says:

    și totuși paradoxal versurilor pierdem multe lucruri și ne e dor de și mai multe...


  10. Fairy` Says:

    Hey! Iti spun si eu multa bafta la BAC, desi stiu ca ti-am mai spus de cateva ori! sunt sigura ca o vei scapa repede de el si apoi o sa fii din nou activ aici!


  11. Cred ca ai dreptate Oana...ar fi bine sa pretuim cat mai mult clipele traite mai ales alaturi de cei pe care ii iubim si ne iubesc:)...multumesc de vizita si te mai astept pe aici:)...o seara frumoasa:)


  12. Multumesc Fairy din nou:)...Doamne Ajuta:)...o sa fiu mai activ pe aici cand voi avea mai mult timp liber si ceva mai mult chef de scris:)...o seara frumoasa si toate cele bune:)


  13. Cristina Says:

    Bine te-am regasit! Felicitari pentru premiu! Ai grija de tine.


  14. Multumesc:)...si tu la fel Cristina:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !