Nick Cannon & South Park

Nu prea sunt eu marele amator de TV, mai ales ca in ziua de astazi, pe posturile romanesti de televiziune sunt numai si numai prostii...pe cele internationale, da, se poate spune ca la o privire atenta, poti descoperi cam absolut tot ceea ce te intereseaza...includem aici National Geographic, Discovery Channel, precum si alte posturi de filme bune, de desene animate, sport, etc...

Eu, de obicei(asta in cazul in care nu fac altceva si nu imi este suficient de somn) vizionez "In gura presei" cu Mircea Badea, vreun meci sau film bun...ceea ce imi place de o vreme se numesc astfel...emisiunea lui Nick Cannon si desenele animate South Park, ambele intalnite pe MTV.

Despre emisiunea lui Nick Cannon, pot spune ca este una pentru ascultatorii rap&hip-hop mai ales...aici se intalnesc iubitorii genului, care se impart in 2 echipe...sunt supusi la un concurs legat de muzica mai ales, rime, freestyle, cantat, intrebari, etc...la sfarsit publicul, dar si punctele acumulate decid castigatorul...de asemenea, nu se rateaza oportunitatea de a canta mereu cate un reprezentant al genului...

Desenele animate South Park sunt despre niste pusti din lumea moderna, care experimenteaza pe viu granita dintre a fi copil in mod normal, si a fi un copil modern intr-un sat cat de cat linistit din America...rezultatul...foarte tare si amuzant...
 
Prima emisiune eu am prins-o mai mult prin weekend, iar desenele animate le gasiti in fiecare zi de la 23:00...

Enjoy !
Categories : | edit post
26 Responses
  1. Lillee Says:

    Si mie imi plac desenele animate South Park. :)


  2. achilianu Says:

    Am auzit numai lucruri bune despre desenele astea...trebe sa ma uit sa vad ce si cum...
    sanatate...


  3. Ma bucur sa aud asta Lillee:)...parca au un farmec aparte:)...o seara frumoasa si vizionare placuta:)


  4. Asa sa faci Achilianu:)...imi impartasesti parerile dupa:)...o seara frumoasa si multa sanatate si tie:)


  5. Pentru-ca ador balenele urmaresc mult National Geografic, dar si In gura presei foarte des, desi vcateodata iese foc si para din ea.....
    Seara buna sa ai Andrei!


  6. compadvice Says:

    Imi plac si mie desenele animate.Dar mai mult ceva de genul Tom&Jerry,Gofy.Cat despre Badea, nu l-a simpatizat niciodata pe omul asta.E prea plin de sine ,prea flegmatic ca sa fie placut.:)O seara buna Andrei!


  7. Frumos:)...multumesc la fel doamna Elena:)


  8. Cui nu-i plac acele desene de la Walt Dinsey:)...cu acele desene animate am crescut si nu cred ca se pot uita astfel de lucruri:)...desenele de acum nu se compara cu cele de atunci, asta in mod sigur, dar voiam sa atrag atentia si asupra unui desen din zilele de acum care e simpatic pentru cei de varsta mea:)...o seara frumoasa si toate cele bune Florin:)


  9. marada Says:

    Prea multe cuvinte urate, prea multa violenta in desenele care au aparut pe piata.
    Nu am vazut desenele despre care vorbesti, dar am vazut altele la care,daca as fi parinte, as inchide televizorul!
    Toate cele bune!


  10. Cristina Says:

    Nu am mai urmarit vreun desen animat de mai bine de doi ani...
    Zilele trecute, intamplator gasind in grila de programe minimax, mi-am atintit putin privirea. Era in jurul orei 18, iar desenul avea scene pornografice... Ce mult s-au schimbat desenele animate. O dupa-amiaza placuta!


  11. verde amar Says:

    south park ?
    pe ce canal ? :D


  12. Ai dreptate Marada...desenele animate din ziua de azi nu mai sunt ca cele de "pe vremea noastra"...cele despre care vorbesc eu sunt totusi recomandate pentru cei de varsta noastra, pentru ca noi putem face acum diferenta dintre real si fictiune....despre cei mici, e inca devreme...de aia avea un farmec aparte "desenele clasice"...o seara frumoasa:)


  13. Hmmm...dura treaba...ce as putea spune...ai dreptate:D...toate cele bune si sa auzim de bine:)


  14. Pe MTV Verde Amar:)...o seara frumoasa si toate cele bune:)


  15. FlavY Says:

    Si tot pe MTV, era intr-un timp "Aeon Flux". Era geniala femeia aia animata:D. Mai exista si film :). Oricum, am urmarit si eu South Park de cateva ori si chiar sunt funny:D. :) Multumim pt post ;)).

    P.S. Poate mai scrii si tu cate ceva "mai viitorule absolvent":).
    Bafta! :)


  16. DuuK Says:

    Salut!

    Te deranjez pentru un link exchange.Site-ul este la inceput.Eu am experienta in blogging de 1 an si ceva.Am avut 2 siteuri in top 750 zelist sa zicem fiecare cu pr 3.Daca doresti sa ma ajuti pentru inceput probabil pe viitor linkul meu va conta catusi de putin.

    Daca doresti link/banner exchange contacteaza-ma pe YM : muzicologu sau la link : http://veejayduuk.blogspot.com/p/linkbanner-exchange.html


  17. julie Says:

    grupul cititorilor fideli doreste actualizarea urgenta a blogului. :)

    fa ceva in privinta asta, te rog frumos.

    miss you. >:D<


  18. Multumesc pentru ideea impartasita Flavy...da, sper sa mai scriu si eu cate ceva...ar fi usor acum sa invoc cate scuze care ar avea sau nu legatura cu motivele pentru care nu am mai scris...cert este ca nu prea am mai putut sa scriu cum o faceam inainte...pentru moment nici nu cred ca as mai putea sa mai scriu la intensitatea de dinainte si probabil la fel si cu cititul celorlalte bloguri...cu toate acestea, o sa mai dau pe aici din cand in cand, si la un moment dat sunt convins ca o sa revin la modul cum "bloggeream" inainte:)


  19. No problem Duuk:)...se rezolva:)...succes cu noul proiect:)


  20. M-a bucurat sa vad acest mesaj, Julie:)...o sa incerc sa mai scriu cand ma va mai lovi cate o idee...stai linistita, nu am patit nimic...doar ca nu m-am mai simtit in stare sa scriu in felul in care scriam inainte...o sa revin la un moment dat;)...toate cele bune:)


  21. DuuK Says:

    Hristos a inviat!Merci la fel.Nu e nici o problema.Paste fericit in continuare.


  22. Anonim Says:

    Salut!!! Sunt Vlad de la Radio Whisper(anti manele) un radio dedicat bloggerilor si celor din jur,felicitari pentru blog chiar este frumos,incep sa il citesc cu drag, noi cei de aici de la radio whisper promovam articole la diversi bloggeri si astazi am promovat un articol de-al tau am spus si sursa de unde vine articol am deschis si un subiect pe acest articol, noi o sa iti adaugam link daca ai avea placerea si ai dori sa ne promovezi adica sa ne sustii cu acest proiect de radio, si ne gandim sa iti luam un interviu, adica vrem sa luam interviu la multi bloggeri, sa vedem cum gandesc,noi suntem aici on cu muzica pentru voi vrem sa facem o treaba mare si fara tine si fara bloggeri nu putem de asta trebuie sa ne ajutam unul pe altu,Suntem Respectosi,ajutam unde este nevoie si am dori sa vorbim poti adauga id-ul nostru radiowhisper_com sa vorbim mai schimbam o vorba,o ideie etc si suntem alaturi de tine si la bine si la rau iti multumesc pentru timpul acordat, vorbim pe meseneger pe id-ul radiowhisper_com sau ne poti scrie pe radiowhisper_com@yahoo.com Speram sa facem o legatura intre acest blog minunat si intre radio whisper.Respect!Cu stima Vlad! O Zi Buna!Speram sa facem o legatura intre acest blog minunat si intre radio whisper.P.S:(Avem nevoie de oameni in radio sa fim cati mai multi sa facem o echipa mare cred ca ai un talent aparte si poate ai vrea sa ne ajuti in domeniul care iti place tie) Nu am scris site-ul sa nu zici ca facem spam e un mesaj adevarat si gandim inainte de-a scrie!


  23. Multumesc Duuk:)...toate cele bune si sa auzim de bine:)


  24. Multumesc mult de aprecieri Vlad:)...ce pot sa spun decat ca suna bine:)...o sa iau legatura cu voi:)...mult succes si o zi buna:)


  25. Cristina Says:

    Imi este dor de postarile tale...


  26. Ma bucura sa aud asta Cristina:)...chiar imi pare si mie rau ca nu am mai scris de o vreme...o sa incerc sa dau mai des pe aici pe la mine:)...o sa revin eu mai puternic cand voi avea si mai mult timp liber:)...toate cele bune si mult succes:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !