Premiul "Scriitor de exceptie"

Unde o fi scriitorul asta de exceptie ?...cine stie, cert este ca ii multumesc din suflet Monicai Olteanu pentru ca s-a gandit si la mine cand a acordat aceasta distinctie...sper sa il merit si vi-l ofer voua, celor care ma cititi si vizitati mereu, care va regasiti prin lista de blogroll, precum si celor care sunteti comentatorii mei fideli:)...


O zi frumoasa..."scriitorul de exceptie" se retrage la garaj :D
Categories : | edit post
8 Responses

  1. Cristake1974 Says:

    Propun sa te autopremiezi si cu o berica, ca sa nu fie premiul chiar asa, "pe uscat"... sa fie mai spumos, mai euforic.
    :D


  2. Tu esti chiar un scriitor de exceptie, fara exagerare. Imi place cum manuiesti cuvintele.Te felicit Andrei!



  3. Hmmm...e o idee Cristake...nu sunt eu tipul cu berile, prefer aroma mangaietoare a unui vin savurat picatura cu picatura...multumesc de vizita si toate cele bune:)...o seara frumoasa:)


  4. Multumesc mult doamna Elena:)...sper sa ma ridic la inaltimea asteptarilor:)...va multumesc inca o data si va urez toate cele bune alaturi de o seara frumoasa si linistita:)


  5. Photoshine Says:

    Ca tot ziceti de premii pentru poezii, Cumicu a luat cateva medalii nationale la concursuri de poezie, inainte sa se apuce de muzica.


  6. E oarecum normal...practic rimele raman tot rime, melodiile sunt insa mult mai mult de atat, dar se bazeaza si pe ele:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !