Vin alegerile...vin...

Iata ca mai este mai putin de o zi, si vine si turul 2 al alegerilor prezidentiale, mult cantate si dezbatute pe la televiziuni...dupa 2 saptamani, in care pur si simplu te saturai pentru ca numai Basescu si Geaona vedeai, vom scapa in sfarsit de acest calvar...bineinteles, marinarelul a incercat sa faca tot posibilul pentru a castiga cateva din voturile care nu erau inca ale sale, pentru ca domnul Crin Antonescu i-a oferit sprijin lui Mircea Geoana, cei 2 fiind in planuri pentru a-l pune in sfarsit prim-ministru pe domnul Klaus Johaness(sper ca am scris bine...un nume tipic pentru Romania...dar decat portocalele...mai bine)...si uite asa ne-am pomenit cu graba electorala de a termina pasajul Baneasa(care a fost inchis dupa 5 zile, pentru slefuiri...deci prea evidenta treaba), precum si marea autostrada Transilvania a lui Bechtel(promisa de acum 5 ani, care ne-a mancat cei mai multi bani din Europa pe km de aotustrada si care masoara nici mai mult, nici mai putin de 42 km...si celebrul scandal cu penele...ce oameni politici avem), sau vesnicul discurs cu mogulii si cei care saracesc tara prin furturi(de parca noi eram la putere pentru a-i baga unde le este locul).

Au urmat apoi chestiile cu "comunistii" si bla bla bla(de parca nu sunt toti o apa si un pamant...eu zic ca ar trebui sa se intrebe cati ani au in primul rand, iar mai apoi sa isi puna si intrebarea bonus..."am fost acolo cu pupicii sau nu ?") , verdictul "specialistului"(vorba lui Badea...suntem o tara de specialisti) pentru copia ce era copie, a filmuletului cu lovirea copilului(pe care presedintele nu a negat-o !!!), precum si marea confruntare...sau nu...

In fond, eu sunt convins ca in mare parte o sa fie tot la fel...dar nu mai pot cu portocalele...mi-am castigat si eu dreptul de vot intre timp, asa ca o sa merg la vot...ba mai mult, am zis sa vad mai amanuntit cum e cu chestiile astea electorale, asa ca m-am bagat intr-o comisie de votari(va voi impartasi pareri dupa ziua de maine)...in rest, Domnul sa ne ajute:)

Si in final...o melodie...


Taxi - Oamenii politici
7 Responses
  1. Chiar asa! Domnul sa ne ajute.Parerea mea este ca indiferent cine va vi noul presedinte, nu are cu ce sa ne mai ajute, in situatia de criza mondiala in care ne aflam. Din acest motiv eu nu voi mai vota.
    O zi buna Andrei!


  2. crystalball Says:

    eu daca e coada nici nu am de gand sa votez:d:)))


  3. Inteleg doamna Elena...asta este situatia...speram la mai bine...multumesc la fel:)


  4. O sa ai timp, zic eu, Crystalball;))...mai ramane sa te decizi daca chiar iti doresti acest lucru:)...o zi buna si un weekend relaxant:)


  5. Tasha Says:

    Sa dea D-mnul sa fie bine...toti asteptam o schimbare


  6. Tasha Says:

    Sa dea D-mnul sa fie bine...toti asteptam o schimbare!


  7. Asa zic si eu Tasha:)...vom vedea ce va fi...multumesc de vizita si te mai astept pe aici:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !