In linistea serii...

Daca nu stiati deja, sunt mare fan al muzicii pentru suflete...cel mai mult spre exemplu ma linistesc melodiile de pian, in asociere cu cele de chitara(probabil anii de studiu isi lasa amprenta asupra mea si vor ramane intr-un colt al sufletului meu mereu)...in seara aceasta mi-am adus aminte de cateva melodii, 2 ale lui Richard Clayderman si una a unui artist roman...enjoy si o seara buna:)





17 Responses
  1. Multumesc pentru clipele de muzica buna.Avem gusturi asemanatoare caci si eu ador muzica de pian.
    Felicitari!


  2. Cu placere Elena:)...multumesc de aprecieri si o seara frumoasa in continuare:)


  3. Ninulescu Says:

    Super muzica, ma bucur mult cind aud asemenea piese pe blogurile persoanelor tinere asa ca tine, asta arata ca esti un om deosebit, eu stiam asta demult, dar nu stiam ca esti chiar asa deosebit, toata stima...
    Muzica poate forma caractere, pe mine muzica m-a format ..dupa ce am ascultat Adagio de Albinoni am renascut... muzica aceea mi-a intrat in suflet si de atunci am fost alt om.


  4. Multumesc mult de aprecieri Ninu:)...adevarul este ca aceasta muzica se simte intr-un fel aparte:)...toate cele bune:)



  5. Anne Says:

    si mie imi plac aceste melodii, sa tot incepi ziua cu asemenea incantari :) Multumim Rapp


  6. Geocer Says:

    Frumoasa muzica. Dar parca tu erai Rappar !


  7. Multumesc Raluca:)...ma bucur ca iti place:)


  8. Cu placere Anne:)...toate cele bune:)


  9. Pai inca sunt Geocer:)...doar ca am si unele laturi mai "artistice" ca sa zic asa;))...se datoreaza in mare parte trecutului, cat si prezentului dar si viitorului:)


  10. Super! Melodiile sunt numai una si una!


  11. Super! Melodiile sunt numai una si una!


  12. Cristina Says:

    Imi place mult si mie pianul, insa m-am cam saturat de chitara in ultimele saptamani am tot fost nevoita sa stau la anumite cursuri de chitara in cadrul liceului.


  13. Foarte adevarat Cristian:)...toate cele bune:)


  14. Hmmm...important este sa faci ceea ce iti place:)...restul pot astepta zic eu, Cristina:)...cat despre mine...cele 2 reprezinta "combinatia fatala";))


  15. giulia Says:

    banuiam ca la sensibilitatea ta trebuie sa-ti placa si acest gen de muzica.
    te salut draga Rappa.


  16. Si eu te salut Giulia:)...toate cele bune:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !